Unde s-a rupt definitiv relația dintre Dan Petrescu și CFR Cluj: ”N-a fost pe placul nimănui”

Marti, 20 Septembrie 2022, ora 09:50 4279 citiri
Dan Petrescu

Antrenorul Dan Petrescu e pe picior de plecare de la campioana CFR Cluj, marți fiind prevăzută o întâlnire decisivă a tehnicianului cu patronul Neluțu Varga, supărat pe evoluțiile echipei din acest seznon.

Președintele ardelenilor, fostul arbitru Cristi Balaj, a oferit detalii despre modul în care s-a rupt relația dintre Dan Petrescu și CFR Cluj.

„Sunt doi oameni înțelepți, sunt convins că, indiferent cum se va termina discuția, își vor întinde mâna. Dan Petrescu a avut suportul conducerii și CFR Cluj a dat dovadă de înțelepciune. Obiectivul era calificarea în grupele Champions League sau Europa League.

După evenimentul Pyunik (n.r. - eliminarea din primul tur preliminar al Ligii Campionilor) singurul lucru care mai putea fi realizat a fost calificarea în Conference League, care s-a și întâmplat. Dar acesta nu a fost un obiectiv în primă fază. Nu am cerut o despărțire, a avut suportul nostru în continuare. Relația s-a tensionat și prin reacția suporterilor după meciul din Kosovo. Am jucat slab acolo.

Meciul împotriva celor de la Ballkani, chiar dacă e o echipă bună, care cu greu a pierdut în fața celor de la Slavia, jocul nu a fost pe placul nimănui. Nici al jucătorilor, nici al staff-ului tehnic. Supărarea nu a fost doar a suporterilor, a fost și a noastră. Va exista această discuție, rămâne de văzut cum se va finaliza”, a declarat Balaj la emisiunea „Fotbal Club” pe Digi Sport.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5- 1
7
3
2
0
1
5 -4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0