Final de telenovelă Dan Petrescu - CFR Cluj. Anunțul oficial al campioanei României

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 20:02
4543 citiri
Final de telenovelă Dan Petrescu - CFR Cluj. Anunțul oficial al campioanei României
Dan Petrescu

Tehnicianul Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului CFR Cluj şi rămâne în continuare antrenorul campioanei en-titre, se arată într-un comunicat de presă al grupării ardelene.

"În urma ultimelor speculaţii apărute în mass-media cu privire la posibila schimbare de pe banca tehnică a antrenorului echipei noastre, clubul CFR 1907 Cluj doreşte să facă anumite precizări. Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului şi rămâne în continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj", precizează sursa citată.

Antrenorul a avut o discuţie cu patronul echipei, Nelu Varga, în cadrul căreia s-a convenit că echipa are nevoie de continuitate la nivelul conducerii băncii tehnice.

"Tehnicianul echipei noastre a avut o discuţie cu patronul clubului, una bazată pe maturitate şi respect, iar scopul ambelor părţi s-a dovedit a fi, aşa cum era de aşteptat, unul comun: acela de a avea continuitate pe banca tehnică şi de a avea rezultate importante. Rămânem o familie unită, aşa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca şi suporterii să fie în continuare alături de jucători, dar şi de staff-ul tehnic, pentru că doar împreună vom reuşi să obţinem rezultate importante, aşa cum am făcut-o mereu în ultimii ani", se mai arată în comunicatul de presă semnat de conducerea clubului CFR Cluj.

După 11 etape, CFR Cluj ocupă poziţia a 4-a în clasamentul Superligii, cu 6 victorii şi 3 înfrângeri, având două meciuri mai puţin, în urma amânărilor datorate participării în cupele europene.

În plan internaţional, campioana României a fost eliminată în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor de echipa armeană Pyunik Erevan, calificându-se ulterior în grupele Conference League. În cadrul Grupei G a Conference League, CFR Cluj ocupă ultima poziţie, cu un rezultat de egalitate şi o înfrângere, în spatele echipelor Balkani, Sivasspor şi Slavia Praga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Tot mai mulți români preferă relațiile fără angajamente. Care sunt principalele cauze pentru care și-au schimbat valorile
Tot mai mulți români preferă relațiile fără angajamente. Care sunt principalele cauze pentru care și-au schimbat valorile
Căsătoria a devenit din ce în ce mai neatrăgătoare pentru foarte mulți români, care preferă să aibă relații romantice care nu presupun obligații. Potrivit unor date furnizate de...
#dan petrescu, #CFR Cluj, #telenovela, #Romania , #stiri fotbal