Se încinge lupta pentru titlu în Liga 1. Dan Petrescu se teme de rivala FCSB

Luni, 31 Ianuarie 2022, ora 22:56
2467 citiri
Se încinge lupta pentru titlu în Liga 1. Dan Petrescu se teme de rivala FCSB
Dan Petrescu

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, luni seară, că CFR Cluj merita să câştige meciul cu FC Botoşani, scor 1-1, din etapa a XXIII-a a Ligii I Casa Pariurilor. Petrescu a mai spus că echipa campioană are un "program groaznic" în următoarele etape şi crede că rivala FCSB nu va mai pierde vreun punct.

"Au fost două goluri din faze fixe. Un meci foarte greu, FC Botoşani este o echipă puternică. În prima repriză noi am vrut să marcăm mai mult. La prima ocazie a lor au marcat. Dar trebuie să fim realişti că şi noi am avut astfel de situaţii. Era normal să mai vină şi astfel de rezultate.

Preferam să câştigăm cu FCSB şi să pierdem azi. Ca şi puncte am pierdut. Cei de la Botoşani au ştiut ce vor. Fotbalul se joacă pe goluri, victoria noastră ar fi fost meritată, egalul mi se pare nedrept.

Fotbalul nu e matematică, suntem supăraţi dar nu am ce să reproşez nimănui. Preferam să jucăm mai slab şi să batem. Dacă nu ai puţin noroc, nu ai nici şansă. Roman are mereu ceva cu CFR, ori dă gol, ori se lipeşte de gol. Eu nu văd FCSB să piardă vreun punct, noi avem un program groaznic. Sigur campionatul se va decide în ultima sau penultima etapă din play-off", a declarat Petrescu la Digisport.

Campioana CFR Cluj a înregistrat o remiză, scor 1-1, luni, pe teren propriu, cu F Botoşani, în ultimul meci al etapei a XXIII-a a Ligii I Casa Pariurilor. Avantajul clujenilor faţă de ocupanta poziţiei secunde, FCSB, s-a micşorat la 8 puncte.

Pentru CFR a marcat Deac '45+1 (penalti), iar pentru FC Botoşani a punctat Dawa, în minutul 81.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#dan petrescu, #Dan Petrescu CFR Cluj, #CFR Cluj Botosani Liga 1 , #CFR Cluj