Dan Petrescu râde de Cupa României: ”N-am mai văzut așa ceva. Asta n-am înțeles-o!”

Vineri, 30 Septembrie 2022, ora 22:22
3479 citiri
Dan Petrescu râde de Cupa României: ”N-am mai văzut așa ceva. Asta n-am înțeles-o!”
Dan Petrescu

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, a contestat noul format al Cupei României, unul cu grupe, în care formațiile sunt împărțite în serii de șase echipe, dar joacă numai trei meciuri.

Formaţiile CFR Cluj, Farul, Rapid şi Universitatea Cluj au fost repartizate în aceeaşi grupă în Cupa României Betano, conform tragerii la sorţi care a avut loc vineri. Din grupă mai fac parte Dumbrăviţa şi Alexandria.

Componenţa celor patru grupe:

Grupa A: Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Voluntari, U Craiova 1948, Petrolul Ploieşti, Dinamo, Unirea Slobozia

Grupa B: FCSB, FC Botoşani, CS Mioveni, UTA Arad, Oţelul Galaţi, Gloria Buzău

Grupa C: CFR Cluj, Farul Constanţa, Rapid, Universitatea Cluj, CSC Dumbrăviţa, CSM Alexandria

Grupa D: Universitatea Craiova, FC Argeş, Chindia Târgovişte, FC Hermannstadt, CS Ocna Mureş, Minaur Baia Mare

Prima etapă a grupelor va avea loc începând din data de 19 octombrie.

”Asta n-am înțeles-o! Sunt grupe de șase echipe și jucăm numai cu trei. Sincer, nu prea înțeleg!

Cum să fie șase în grupă și joc numai trei meciuri? Ar trebui să fie cinci meciuri, nu? (N-am mai văzut așa ceva!”, a spus Dan Petrescu răzând.

”Nu vreau să critic, dar e ceva ciudat... mai ales că jucăm trei meciuri în deplasare. La ce program avem noi, trei meciuri de deplasare ne mai trebuiau acum.

Va fi foarte greu, e clar. Voi rula tot lotul, vor juca și jucători de la echipa a doua. Dar vrem să câștigăm fiecare meci.

Din păcate, în Cupă am jucat numai în deplasare, ori am ieșit la penalty-uri, ori la un gol primit aiurea. Tot timpul, Cupa n-a fost cu noroc la Cluj în ultimii ani.

Ne-am axat pe cupele europene și pe campionat. Și acum trebuie să ne gândim la fel, dar nu vom neglija Cupa României. Vom încerca să câștigăm fiecare meci.

Nouă ne place să fim diferiți... de înjumătățirea punctelor în campionat ați mai auzit undeva? În Cupă, niciodată nu jucăm acasă. Vom avea deplasări foarte lungi, în decembrie.

Cu restanțele, vom avea 45 de meciuri în șase luni. Mi se pare exagerat. Tot timpul zice lumea că mă plâng, n-am voie să mai zic nimic, trebuie să tac. Dar eu o să vorbesc mereu. Programul este foarte, foarte greu", a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
După victoria clujenilor la Craiva, un jucător de la CFR a avut cuvinte grele de spus la adresa lui Adrian Mutu, fostul antrenor din Gruia. Mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a...
#dan petrescu, #cupa romaniei, #CFR Cluj , #stiri fotbal