Dan Petrescu, șocat de moartea celui mai bun prieten al său. Antrenorul a avut lacrimi în ochi la finalul meciului de la Arad

Luni, 10 Octombrie 2022, ora 23:47 15606 citiri
Dan Petrescu

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, luni seară, că nu este mulţumit după remiza înregistrată de CFR Cluj, scor 1-1, cu UTA Arad.

”N-ai cum să fii mulţumit când conduci cu 1-0, ai două bare. Am avut ocazii mari de gol, am scăpat singur cu portarul, ei nu au avut nicio ocazie de genul ăsta. După ce au rămas în 10, au stat cinci minute pe jos şi încă o dată încă cinci. M-am uitat la ceas, au fost doar cinci minute de prelungire, n-am înţeles acest lucru. Am jucat mult mai bine decât am făcut-o acum un an aici, dar atunci am câştigat.

Jucătorii au încercat să dea totul pentru prietenul meu, vreau să-i felicit, am făcut unul dintre cele mai bune meciuri. Ne-am apărat foarte bine până la faza aia. Cred că dacă Kolinger nu băga mingea în poartă, Camora putea să o scoată. Dar nu am ce să le reproşez. Astăzi e o zi foarte tristă pentru mine, nu vreau să mai zic nimic. Mâine vreau să-mi văd prietenul care a plecat în altă lume şi apoi să mă concentrez dacă pot pentru meciul cu Slavia”, a declarat Dan Petrescu, conform diigisport.ro.

CFR Cluj a remizat cu UTA Arad, scor 1-1, în Superligă.

Dan Petrescu și-a pierdut cel mai bun prieten de la echipa ardeleană.

Ilie Florian sau “Pisică”, cum era alintat, a murit luni, 10 octombrie, din cauza unei boli necruțătoare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News