Dan Petrescu, despre adversara de joi din Conference League: ”Îi văd în finală”

Miercuri, 12 Octombrie 2022, ora 21:20 1701 citiri
Dan Petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că r fi fantastică încă o victorie în faţa Slaviei Praga, formaţie pe care o vede ajungând în finala Conference League.

Petrescu a spus că trece printr-o perioadă foarte grea, în care este afectat de decesul prietenului său.

“E un moment foarte greu pentru mine. Un prieten care a fost non-stop lângă mine... mi-e foarte greu. Dar trebuie să-mi fac meseria. Am văzut-o şi la meciul cu UTA cu demnitate. Dacă nu aş fi putut să vin la meci spuneam. Încerc să pregătesc meciul cu Slavia cât mai bine şi să facem un joc bun. E clar că nu e uşor, dar meseria merge înainte, fotbalul merge înainte”, a afirmat Petrescu.

El a precizat că îşi doreşte victoria, chiar dacă ar veni cu gol primit. “Important e rezultatul, chiar dacă luăm gol, să fie rezultat pozitiv. Eu îmi doresc să câştig, nu îmi doresc să nu iu gol, asta este cel mai important”.

Petrescu a spus că nu se ştie dacă va evolua Ciprian Deac: “Vom vedea la antrenament. Vrea să se antreneze şi cred că vrea să joace. Să vedem la antrenament”.

“Slavia are un lot fantastic, de 30 de jucători, le-au lipsit şi la alte meciuri zece jucători, dar au un lot atât de bun încât nu se vede când nu jocă cineva. Cred că vor ajunge foarte departe. Anul trecut au ajuns în sferturi, eu îi văd în finală. Ar fi ceva fantastic să îi învingem încă o dată”, a mai declarat Dan Petrescu.

Echipa CFR Cluj va întâlni Slavia Praga, joi seară, pe teren propriu, de la ora 19.45, în grupa G a Conference League. În etapa trecută, clujenii s-au impus cu 1-0 la Praga.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News