Dan Petrescu se plânge că a fost furat de arbitri și în amicalul cu Dinamo Kiev: "Ce dacă e meci de caritate?"

Joi, 21 Aprilie 2022, ora 11:24
3096 citiri
Dan Petrescu se plânge că a fost furat de arbitri și în amicalul cu Dinamo Kiev: "Ce dacă e meci de caritate?"
Dan Petrescu FOTO TelekomSport

Antrenorul Dan Petrescu a criticat arbitrajul şi după meciul amical cu Dinamo Kiev şi acum l-a luat în vizor pe Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs, arbitrul pe care l-a acuzat că a "făcut praf" jocul cu FCSB.

"Indiferent dacă e meci amical, caritabil sau joci în faţa blocului, dacă eşti profesionist vrei să câştigi. Dar nu era rezultatul important. Sunt fericit că am putut să facem şi noi ceva pentru aceşti oameni, sper ca banii de la acest meci să-i ajute.

Despre meci, cred că meritam victoria, dar asta e. Dinamo Kiev e o echipă foarte bună, a câştigat toate meciurile în amicale şi astăzi au jucat foarte bine, dar nu ştiu dacă au avut vreun şut pe poartă şi cred că am avut şi 2-3 penaltiuri, dar penaltiuri nu primim nici în amicale, nici în oficiale, asta este.

A venit fratele lui Kovacs acum. A fost Kovacs, la următorul meci vine sora lui Kovacs şi după aia fata lui Kovacs sau băiatul. Şi uite aşa continuăm asta. E meci amical, dar dacă e penalti, măi, băiatule, dă, mă penalti, că a fost clar! Două au fost în aceeaşi fază. Ce dacă e meci caritabil? Dacă ei aveau şi nu dădeai, zicem Dacă nu mi-ai dat mie, de ce nu mi-ai dat. Dar nu înţeleg cum poate fi trimis fratele lui Kovacs după ce a făcut meciul praf cu FCSB, când ne-a lăsat în zece în minutul 40. Nu ar trebui să vorbesc de acest lucru, dar, sincer, nu înţeleg logica acestei delegări. Cum poţi să-l trimiţi pe fratele lui Kovacs, cu tot respectul pentru ei? Deja ai comis-o şi ne-ai curăţat, lăsaţi-ne şi pe noi în pace să jucăm fotbal şi să primim! Mă uitam la Benzema, că a ratat penalti. Bine că primeşte! Noi nici nu ştiu de când nu am primit", a spus Petrescu, în conferinţa de presă de după meci.

CFR Cluj a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, cu Dinamo Kiev, într-un meci caritabil, ale cărui încasări vor fi donate victimelor războiului din Ucraina.

Duminică, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a dat vina pe arbitrul Istvan Kovacs pentru înfrângerea din meciul cu FCSB, acuzându-l pe central că l-a eliminat prea uşor pe Susici.

Un fost jucător de la CFR Cluj, favorit pentru postul de antrenor principal la Bayern München
Un fost jucător de la CFR Cluj, favorit pentru postul de antrenor principal la Bayern München
Antrenorul italian al echipei Brighton, Roberto De Zerbi, fost jucător la CFR Cluj, se află în fruntea listei de tehnicieni care ar putea să-i succeadă lui Thomas Tuchel în această vară,...
Motivul pentru care Marius Șumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu. Cum a reacționat antrenorul de 78 de ani
Motivul pentru care Marius Șumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu. Cum a reacționat antrenorul de 78 de ani
Marius Șumudică a evoluat ca jucător la Rapid în perioada 1997-1998 și 1999-2000 și l-a avut antrenor și pe Mircea Lucescu. Șumi a fost un jucător orgolios care s-a înfuriat pe Mircea...
#dan petrescu, #CFR Cluj, #dinamo kiev, #mircea lucescu , #stiri fotbal