CFR Cluj se teme de adversara de azi: "E singura echipă din Europa care face asta" Cine transmite meciul

Joi, 06 Octombrie 2022, ora 07:15 2189 citiri
Mario Camora, căpitan CFR Cluj

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că speră caa el şi colegii săi să obţină prima victorie în grupa G a Conference League în confruntarea cu Slavia Praga.

“Va fi un meci foarte greu. Sperăm cu toţii să spargem gheaţa, dar suntem conştienţi că va fi un meci foarte greu, cu echipa cea mai bună din grupă. Adversarii au un antrenor foarte bun, care lucrează tot timpul pe atac. Trebuie să fim pregătiţi, concentraţi, să reuşim să nu primim gol. Nu vedem acest meci ca o revanşă. Ne vedem de jocul nostru şi vrem să obţinem un rezultat pozitiv”, a spus Camora.

Și tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Slavia Praga, adversara de azidin grupele Conference League, jocă un fotbal total,

Patrescu a mai spus că formaţi clujeană trebuie să facă un meci perfect pentru a obţine un rezultat pozitiv.

“În niciun caz nu este o revanşă. Slavia Praga are echipă foarte bună, cea mai bună din grupă. Suntem conştienţi de valoarea adversarului. Antrenorul lor e de aproape cinci ani la echipă. Îmi aminteşte de Zdenek Zeman.

Slavia joacă un fotbal total. Singura echipă pe care am văzut-o în Europa în cinci ani care aduce 7-8 jucători în careul advers, eu n-m mai văzut asta. O echipă care face pressing, o echipă care atacă. De aceea noi trebuie să facem un meci perfect şi în faza de apărare şi în faza de atac ca să scoatem un rezultat pozitiv. Chiar dacă avem probleme mari de lot, încercăm mâine să facem un meci bun, să scoatem un rezultat pozitiv.

Ar trebui să aibă de toate CFR Cluj ca să învingă. Trebuie să prindem o zi fantastică cu toţii şi să scoatem un rezultat pozitiv. Sunt 7-8 jucători de bază care nu sunt şi nu e uşor”, a spus Petrescu.

CFR Cluj va întâlni echipa Slavia Praga, joi seară, în deplasare, de la ora 22.00, în grupa G a Conference League. Partida va fi transmisă pe ProArena

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News