Veste proasta pentru Dan Diaconescu: Ramane in regim inchis de detentie

Miercuri, 03 Iunie 2015, ora 14:054793 citiri
Veste proasta pentru Dan Diaconescu: Ramane in regim inchis de detentie
Foto: Facebook/Dan Diaconescu

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au respins plangerea depusa de Dan Diaconescu prin care acesta solicita sa beneficieze de un regim de detentie mai usor la Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeapsa de 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru santaj.

Dupa ce a fost condamnat definitiv in luna martie, Dan Diaconescu a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde o comisie a decis ca acesta sa execute pedeapsa in regim inchis.

El a depus la Judecatoria Sectorului 5 o plangere conform art. 39 din Legea 254/2013, articol care stabileste regimul de executare al pedepselor privative de libertate, solicitand ca regimul de detentie sa fie unul mai usor, respectiv deschis sau semideschis.

Adevarul despre ce face Dan Diaconescu la inchisoare

Contestatia sa a fost insa respinsa ca neintemeiata de Judecatoria Sectorului 5, astfel incat el va executa in continuare pedeapsa in regim inchis de detentie.

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv, pe 4 martie, de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, la 5 ani si 6 luni inchisoare cu executare, pentru savarsirea infractiunii de santaj.

De asemenea, acestuia i-a fost interzisa desfasurarea oricarei activitati in presa scrisa sau audio-video, pe o perioada de 5 ani, dupa executarea inchisorii.

Dan Diaconescu, condamnat definitiv la 5 ani jumatate de inchisoare cu executare

In acelasi dosar, fostul realizator OTV Doru Parv a fost condamnat la 4 ani inchisoare cu executare pentru santaj si interzicerea desfasurarii oricarei activitati in presa scrisa sau audio-video, pe o perioada de 5 ani, iar Mitrus Ghezea, fost realizator la OTV, a fost condamnat la 2 ani si 6 luni inchisoare cu executare tot pentru santaj.

Dan Diaconescu, asociat majoritar la SC Ocram Televiziune SRL si realizator de programe la postul de televiziune OTV, a fost deferit justitiei pentru doua infractiuni de santaj.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
Socialistwars
rank 5
Multi aspiranti la cascavalul din Cotroceni, adica fosti