Teoria conspiratiei si aberatiei, cu Dan Diaconescu

Marti, 13 Decembrie 2011, ora 23:59
7278 citiri
Teoria conspiratiei si aberatiei, cu Dan Diaconescu
Foto: B1 TV

Presedintele Traian Basescu s-a comportat ca un servil cu ciocoii din Occident, liderul PSD, Victor Ponta, este ruda cu seful Serviciului Roman de Informatii, George Maior, iar "USL + PDL = Love".

Declaratiile ii apartin presedintelui Partidului Poporului si, totodata, patronului postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu, si au fost facute marti seara, la B1 TV.

"Traian Basescu s-a comportat ca un servil cu ciocoii din Occident. Ce s-a intamplat la Bruxelles a fost o greseala tactica din partea lui Traian Basescu. A fost o greseala pentru alegatorii lui Traian Basescu din Romania. Mai are si el un procent de 10% de alegatori", considera Dan Diaconescu.

De asemenea, potrivit lui Diaconescu, "daca Basescu si Boc erau la putere inainte de 1989, isi faceau adrese de intrare in URSS in fiecare zi", iar "Ponta este ruda cu seful Serviciului Roman de Informatii".

In aceeasi ordine de idei, patronul OTV sustine ca, in ciuda razboaielor pe care le poarta de fatada, ca sa aiba alegatorul roman de ce sa se uita la televizor, de fapt USL "se iubeste" cu PDL.: "Am vazut oameni cu studii care vor sa voteze cu USL. Pai stiu ei ca USL + PDL = Love? Asa e. USL + PDL = Love".

Dan Diaconescu: Traian Basescu va fi la puscarie

Partidul Poporului, pe locul al treilea in sondaje

Cat despe Partidul Poporului, al carui presedinte este, Dan Diaconescu spune ca rezultatele ultimelor sondaje oficiale privind pozitia partidelor politice in opinia publica plaseaza organizatia politica pe locul al treilea in sondaje.

"Noi nu prea mai aveam partid de stanga in Romania, de cand cu USL-ul. Trebuie sa observam ca de 20 de ani incoace niciun lider PSD nu a coborat sub media partidului. Nu mai vorbim de faptul ca PSD-ul, in sine, are foarte putine procente decat pe timpul lui Iliescu, Vacaroiu sau Nastase. Romanii nu se mai regasesc in acest partid (PSD - n.red.). Romanii de stanga", a explicat patronul OTV declinul in sondaje al PSD.

Oamenii nu mai au incredere in PSD

Diaconescu a observat si faptul ca oamenii nu mai au incredere in PSD, referindu-se mai ales la transilvaneni, pentru care PSD era foarte puternic, iar de vina ar fi masurile haotice propuse de PSD.

In ce priveste pozitia lui Crin Antonescu, Diaconescu a mentionat ca e posibil ca romanii sa nu si-l mai doreasca la sefia PNL.

Nu in ultimul rand, fraudarea alegerilor este, in opinia patronului OTV, "o realitate crunta" - considera Diaconescu, spunand ca actuala clasa politica a distrus "sistemul de gandire al romanilor" prin pomeni electorale.

PNL il lucreaza pe Dan Diaconescu

"Eu nu pot sa condamn semenii mei, poporul meu ca a ajuns in halul asta de infometare si vrea un milion de lei de la oameni. Eu le spun altceva: preferati sa luati un milion astazi si sa faceti inca o data foamea inca patru ani sau vreti si voi o schimbare?", a adaugat Diaconescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
#Basescu servil Bruxelles, #Ponta ruda George Maior, #PSD PDL love, #Dan Diaconescu Partidul Poporului , #Partidul Poporului