Tatal lui Serban Huidu, exclus din PP-DD: Acest ordinar de Dan Diaconescu!

Miercuri, 30 Ianuarie 2013, ora 15:06
4781 citiri
Tatal lui Serban Huidu, exclus din PP-DD: Acest ordinar de Dan Diaconescu!

Tatal lui Serban Huidu, Florin Huidu, a fost anuntat oficial marti seara ca va fi exclus din Partidul Poporului, pe ale carui liste a candidat, fara succes, la alegerile parlamentare.

Potrivit lui Florin Huidu, nu i s-au prezentat motivele deciziei, banuind ca este vorba despre pretentii de ordin financiar, urmand sa depuna o contestatie in decursul zilei de miercuri si sa prezinte, intr-o conferinta de presa, toate neregulile din partid.

"Este vorba de un abuz grosolan, o bataie de joc, pentru ca nu-mi spun de ce fapte ma fac vinovat, adica ce am gresit. In decizia primita prin executor judecatoresc se mentioneaza ca motiv un articol 16, care la litera f nu se potriveste cu statutul pe care il am eu. Deci e o nebuloasa. Ei intentioneaza sa ma dea afara pentru ca aici trebuie sa puna un alt candidat in locul vacantat la Senat, pe care sa il stoarca de bani. Se aude ca si postul meu de consilier l-au scos la vanzare.

(...) Am fost presedinte PP-DD pe sectorul 4 si m-au marginalizat de m-au terminat. Si-au luat lumea in cap pentru ca eu nu am atatia bani cat cer ei! S-au suparat ca mi-am luat inapoi garantia de 35 de milioane de lei cand am participat la alegerile parlamentare. In ultimul moment m-au trimis sa candidez prin sectorul 2, ca mai erau niste locuri... Ma rog, niste ordinari, niste terminati!", a spus Florin Huidu, potrivit Ziarului Ring.

Antonie Solomon, exclus din PP-DD

Acesta l-a atacat si pe fondatorul partidului, Dan Diaconescu, pe care l-a numit "ordinar"

"Cu mine au terminat-o, dar as vrea sa stie poporul ce inseamna acest ordinar de Dan Diaconescu. Am muncit un an sa fac organizatie de partid si a venit acuma Fenechiu sa se aseze pe ouale facute de mine?! Se pun bazele unui nou partid cu ajutorul lui Grigore Popa... Chestiunea nu-mi poate fi imputata, ca e treaba lor! Atata vreme cat mie nu-mi spun cu ce am gresit, bineinteles ca voi face contestatie!", a mai afirmat fostul membru PP-DD.

In replica, Dan Diaconescu a precizat ca nu cunoaste problemele pe care le are in partid Florin Huidu, dar ca se va interesa miercuri despre acest lucru, subliniind ca este mai preocupat de faptul ca OTV a fost inchis.

Florin Huidu a candidat la alegerile parlamentare intr-un colegiu de senator din Bucuresti, obtinand 10,6 la suta din voturile exprimate pe 9 decembrie 2012.

Pe 22 ianuarie, senatorul PP-DD a fost dat afara din partid. Solomon a fost ales senator din partea PP-DD, in urma alegerilor parlamentare din decembrie 2012.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Florin Huidu exclus PPDD, #Florin Huidu Dan Diaconescu, #Florin Huidu candidat PPDD , #Partidul Poporului