Senzational! Dan Diaconescu a reusit sa voteze: Sa schimbam tot, de la varf pana la matura

Duminica, 02 Noiembrie 2014, ora 14:523327 citiri
Senzational! Dan Diaconescu a reusit sa voteze: Sa schimbam tot, de la varf pana la matura
Foto: B1 TV

Dan Diaconescu, candidatul PP-DD la prezidentiale, a reusit sa voteze, duminica dupa amiaza, la o alta sectie decat cea la care s-a prezentat initial.

Diaconescu a incercat sa voteze duminica dimineata la Liceul Jean Monnet, dar a fost refuzat de membrii biroului sectiei de votare, care i-au spus ca viza de flotant nu mai e valabila si el are domiciliul arondat in alta parte.

Dan Diaconescu n-a fost lasat sa voteze unde a vrut el si a vorbit de o... pisicuta

Putin dupa orele 14, Dan Diaconescu s-a prezentat din nou la urne, de data asta la Scoala nr. 3 din Capitala.

El a intrat in cabina de vot impreuna cu fiica sa, minora, iar dupa introducerea buletinului stampilat in urna s-a inchinat larg, de mai multe ori.

"Pot fi acuzat si de turism electoral, ati vazut ca eu am colindat prin mai multe sectii de vot", le-a spus el glumind jurnalistilor.

"E clar, trebuie sa ma mut la Cotroceni si sa imi fac o noua adresa in actul de identitate. Ciocoii se tem de mine, incearca sa ma impiedice sa votez. Eu cred ca de ceea ce le e frica nu scapa! Mi s-a spus ca nu as fi locuit in acea zona. Cand m-au arestat, era buna viza de flotant, astazi nu mai era buna", a adaugat el.

Dan Diaconescu a declarat ca isi doreste o "schimbare totala a tarii, din varf pana la matura" si si-a exprimat speranta ca pentru prima oara in ultimii 25 de ani romanii nu vor mai vota "pentru saracie".

El a spus ca vrea sa aiba loc "o revolutie cu o stampiluca mica", dar asta se intampla "daca o pui unde trebuie".

"Rezultatele le vom astepta la televiziunea care nu exista OTV si speram ca aceste alegeri sa aduca si redeschiderea OTV. E anormal sa avem televiziuni interzise, farmacii inchise (...) Nu va fie frica, si ciocoii pica!", a mai spus el.

Despre alegerile prezidentiale din Romania

Romanii sunt chemati la vot pentru alegerile prezidentiale pe 2 si 16 noiembrie.

Astazi alegem presedintele LIVE

Alegeri prezidentiale 2014: Lista candidatilor inscrisi in cursa

14 candidati au intrat in cursa pentru Cotroceni, cu doi mai putin decat recordul din 1996.

Alegerile prezidentiale din luna noiembrie constituie o premiera, doua femei candidand pentru functia suprema in stat.

Aproape o treime dintre candidati reprezinta politicieni care si-au mai incercat norocul si in alte alegeri prezidentiale.

Este prima schimbare de presedinte dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, iar candidatul care va castiga alegerile va fi seful statului la momentul 1 iulie 2019, cand Romania va prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News