Sediul OTV si locuinta lui Dan Diaconescu, perchezitionate de DNA

Luni, 21 Iunie 2010, ora 13:317315 citiri
Sediul OTV si locuinta lui Dan Diaconescu, perchezitionate de DNA

Sediul OTV si locuinta lui Dan Diaconescu au fost perchezitionate, luni, de DNA. Sunt cautate mai multe casete care ar constitui probe in dosarul in care clarvazatorul Doru Parv e cercetat pentru trafic de influenta, sustin surse judiciare citate de Antena 3.

Dan Diaconescu a fost chiar audiat ca martor, in 19 februarie, in dosarul privind traficul de influenta care il vizeaza pe specialistul in fenomene paranormale Doru Parv, cel care a aparut in mai multe randuri la televiziunea lui Diconescu pentru a face dezvaluiri in cazul Elodia.

Doru Parv a fost pus sub acuzare pentru trafic de influenta intrucat ar fi cerut unui primar dintr-o localitate din judetul Arad suma de 100.000 de euro ca sa nu vorbeasca despre modul in care in care primarul s-a facut averea.

Dan Diaconescu, urmarit penal de DNA

Avocatul lui Dan Diaconescu, Catalin-Daniel Fenechiu, a confirmat pentru Mediafax ca au avut loc perchezitii la sediul OTV si la locuinta lui Diaconescu, dar nu a putut oferi detalii cu privire la ceea ce cauta anchetatorii.

Avocatul a precizat ca Dan Diaconescu se afla in prezent la mare, iar la locuinta acestuia se afla doar soacra lui si menajera, dar si alti avocati ai patronului postului OTV.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News