Procuror DNA: Angajatii OTV ameninta magistratii

Vineri, 25 Iunie 2010, ora 19:40
2127 citiri
Procuror DNA: Angajatii OTV ameninta magistratii

Procurorul DNA care a cerut judecatorilor respingerea recursului lui Dan Diaconescu fata de arestarea preventiva a motivat ca Dan Diaconescu reprezinta un pericol public pentru ca angajatii OTV ar fi lansat pe post o serie de amenintari si jigniri la adresa magistratilor.

Unul dintre invitati ar fi spus pe postul TV ca idealul sau in viata este "un tip din Lituania care a impuscat un judecator", adaugand si ca "procurorii sunt pedofili", potrivit Mediafax.

Totodata, procurorul a auzit spunandu-se pe post ca intr-o zi cineva va intra intr-o judecatorie sau parchet si va face o crima.

Dan Diaconescu: Procurorul s-a bucurat ca un toreador

Potrivit anchetatorului, Dan Diaconescu face orice doreste in cadrul televiziunii sale "improscand cu noroi pe toata lumea" si ca libertatea presei este inteleasa intr-un fel special la OTV.

De asemenea, procurorul a spus ca ridica semne de intrebare faptul ca cineva a putut sa faca o avere de 34 de milioane de euro, in cativa ani.

Instanta urmeza sa ia o decizie in acest caz, in jurul orei 20:00.

Inca un primar, audiat in cazul Dan Diaconescu

Primarul comunei gorjene Schela, Aristide Serbanescu, a fost audiat de politistii gorjeni dupa ce a sustinut ca ar fi fost santajat de angajati ai postului OTV, care i-ar fi cerut "bani pentru publicitate", potrivit NewsIn.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Gorj, Daniel Tica, audierea primarului a avut loc la sediul IPJ Gorj, insa dosarul este instrumentat de catre Directia Nationala Anticoruptie (DNA). Anchetatorii vor sa verifice daca primarul a incheiat vreun contract cu OTV sau daca a fost supus santajului.

La inceputul anului, postul OTV ar fi prezentat, in doua emisiuni, materiale despre reteaua de apa potabila din localitate, afirmand despre primar ca ar fi "facut jaf pe bani publici".

Primarul sustine ca echipa OTV care ar fi venit la Schela in luna martie i-ar fi cerut "cam 5.000 de euro", bani "de publicitate".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dan Diaconescu OTV DNA, #Dan Diaconescu pericol public, #Dan Diaconescu arest preventiv, #OTV amenintari procurori magistrati , #DNA