Presedintele PP-DD, despre deputatul dezertor, cele doua milioane de euro si protestul din Parlament

Miercuri, 23 Ianuarie 2013, ora 15:48
4125 citiri
Presedintele PP-DD, despre deputatul dezertor, cele doua milioane de euro si protestul din Parlament

Presedintele Partidului Poporului, Simona Man, a precizat ca deputatul PP-DD Ioan Moldovan, care isi doreste sa paraseasca partidul, va fi actionat in judecata pentru cele doua milioane de euro prevazute in contract, in astfel de cazuri.

Liderul PP-DD a explicat, insa, ca n-a primit inca niciun document privitor la o eventuala demisie a lui Moldovan din partidul care l-a propulsat in Parlament, dar ca acesta va fi actionat in instanta, daca va pleca la un alt partid.

Dan Diaconescu explica cum ar putea fi exclus primul posibil traseist PP-DD

"Il vom actiona in judecata cu siguranta. (...) Ramane sa fie doar parerea dansului si o sa vedem ce va hotari instanta. Noi avem convingerea ca da (se pot recupera banii - n.red.). Eu am vorbit cu domnul Moldovan, nu si-a exprimat aceasta dorinta. Din contra, am convenit sa ne vedem, sa stam de vorba, o sa vedem ce va alege dansul", a spus Simona Man, pentru Ziare.com.

Aceasta a subliniat ca nu mai exista vreun alt parlamentar care sa-si fi manifestat intentia de aparasi partidul.

Fost deputat PP-DD: E adevarat, trebuie platit doua milioane de euro, dar contractul e nul

Antonie Solomon, exclus din PP-DD

Presedintele PP-DD a vorbit si despre protestul de marti al parlamentarilor partidului, in frunte cu liderul de grup Tudor Barbu, care au parasit sedinta Parlamentului in care se discutau modificarile Statutului deputatilor si senatorilor, explicand de ce s-a luat aceasta masura.

"Pentru ca contravine ideii noastre si in primul rand angajamentului pe care l-am facut noi in fata electoratului, angajament pe care parlamentarii nostri si l-au asumat in momentul in care au hotarat sa candideze pe sigla PP-DD, (...) asumarea celor 100 de puncte pe care domnul Diaconescu le-a tot promovat de doi ani de zile.

PP-DD: USL imparte Romania in doua - arienii si 18 milioane de oameni de rangul 2

Probabil ca asa au considerat in acel moment, ca este cel mai bine sa se retraga. Probabil ca n-au vrut sa participe la aceasta actiune avand in vedere ca au fost jigniti. Am vazut ca au fost luari de cuvant care au fost impotriva formatiunii noastre politice si probabil ca liderul de grup a considerat ca este cel mai bine sa se retraga", a declarat Simona Man.

Nu in ultimul rand, presedintele PP-DD a apreciat ca numarul deputatilor si senatorilor partidului sau este prea mic pentru a face o diferenta in Parlament.

"Din pacate, 14 la suta nu este suficient incat sa contam si sa putem sa fim luati in considerare", a conchis Simona Man.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Simona Man Ioan Moldovan, #presedinte PPDD deputat traseist, #Simona Man protest PPDD Parlament , #Partidul Poporului