PP-DD se asteapta si la alte dezertari

Luni, 24 Iunie 2013, ora 16:05 1531 citiri
Foto: danielfenechiu.ro

Liderul de grup al deputatilor PP-DD, Daniel Fenechiu, nu exclude faptul ca este posibil ca din partidul din care face parte sa mai plece una sau doua persoane. Declaratia vine la putin timp dupa ce mai multi parlamentari au dezertat din partid.

"Va asigur ca PP-DD nu se destructureaza. Situatia s-a stabilizat, desi nu pot exclude inca una-doua plecari pentru ca natura umana e diversa. Pot sa va asigur ca grupul de la Camera va ramane, ca in Parlament se vede atitudinea PPDD", a declarat Fenechiu pentru Rtv.net.

El a adaugat ca partidul sau nu a fost ferit de oportunisti sau persoane care au fost trimise de alte partide.

"Ne-am trezit in situatia in care pe listele noastre de consilieri si de parlamentari au intrat oameni care nu aveau nicio legatura cu idealurile partidului. Motiv pentru care, dupa obtinerea mandatelor de consilieri sau parlamentari, si-au dat arama pe fata. La consilieri s-a incercat remedierea situatiei.

Cei care nu au facut politica partidului si au facut diverse aliante, in afara celor stabilite la partid, ce au facut politica lor sau au facut politica altui partid, au fost exclusi", a spus el.

PP-DD mai pierde trei parlamentari: Un senator si doi deputati si-au dat demisia

Fenechiu, despre plecare lui Tudor Barbu din PP-DD

Fenechiu a vorbit si despre plecarea lui Tudor Barbu, care s-a inscris in Partidul Conservator fondat de Dan Voiculescu.

"Vom vedea ce i se ofera senatorului Barbu pentru ca el este o persoana pragmatica. Nu cred ca s-a dus acolo pentru idealurile peciste. Eu am avut o relatie buna cu Tudor Barbu, a fost vazut foarte bine in partid. Tudor Barbu a primit cele mai bune functii in Senat.

Initial, a fost lider de grup, apoi si-a dorit sa fie secretar si a avut toata sustinerea partidului.

A exprimat puncte de vedere pentru partid, nu a fost cenzurat niciodata. A avut toata libertatea de care trebuie sa se bucure un parlamentar. Nu exista partid in care Tudor Barbu sa aiba libertatea pe care a avut-o in PP-DD, dar a ales sa-l tradeze pe Dan Diaconescu, sa tradeze ideile partidului si, cel mai grav, a ales sa tradeze electoratul care nu l-a votat ca sa se duca in PC", a spus el.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News