PP-DD pierde parlamentari: Unul s-a inscris in UNPR, altul a trecut la independenti

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 16:51 1603 citiri
Foto: Olttv.ro

Deputatul Luminita Adam a demisionat din PP-DD si s-a inscris in UNPR, urmand sa activeze in grupul parlamentar al PSD incepand de miercuri, anunta UNPR.

Adam a fost aleasa deputat in colegiul uninominal 7 din judetul Olt. O decizie similara a luat saptamana trecuta si deputatul Mario Caloianu, care a trecut, de asemenea, de la PP-DD la UNPR si va activa in grupul parlamentar al social-democratilor.

In schimb, deputatul de Gorj Niculina Mocioi a anuntat, marti, prin intermediul unui comunicat de presa, ca a demisionat din PP-DD, dar va ramane deputat independent.

"Am hotarat sa demisionez din grupul PP-DD deoarece eu si partidul in care mi-am inceput cariera politica am ales drumuri diferite. De astazi nu mai sunt deputat PP-DD, ci deputat independent. (...) Plec din PP-DD, dar raman alaturi de toti cei care cred ca in judetul Gorj si in tara lucrurile se pot schimba, de cei care pun principiile si interesul public mai presus de interesul de grup sau de victoriile de moment. Le multumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de sustinere in aceasta perioada si care si-au exprimat deja disponibilitatea de a ma urma intr-un nou proiect politic. Dar asa cum am mai spus, nu poti fii dimineata la PP-DD si seara la o alta formatiune politica", a explicat Niculina Mocioi.

Niculina Mocioi fusese schimbata din functia de presedinte al organizatiei judetene a PP-DD Gorj, iar intreaga conducere a organizatiei fusese dizolvata de la centru, dupa ce a negociat si a ajuns la o intelegere cu PDL-PNL pentru obtinerea unei functii de vicepresedinte in CJ Gorj, in conditiile in care liderii de la Bucuresti ai PP-DD negociaza cu PSD.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com