PP-DD pierde parlamentari pe banda rulanta: Un deputat a trecut la PC

Marti, 26 Martie 2013, ora 14:03 3017 citiri
Foto: Cdep.ro

Partidul Poporului mai pierde un parlamentar, dupa ce deputatul Gheorghe Coman a demisionat din PP-DD si a devenit membru al Partidului Conservator. Anuntul a fost facut marti, in Camera Deputatilor, de Viorel Hrebenciuc.

Deputatul PSD a citit scrisoarea lui Coman, in care se arata ca acesta urmeaza sa activeze in grupul parlamentar al PC, anunta Mediafax.

In varsta de 44 de ani, Gheorghe Coman a fost ales deputat din partea PP-DD in Colegiul uninominal 5 din judetul Bacau.

PP-DD mai pierde un parlamentar: Un senator a trecut la PC

Decizia lui Coman vine dupa ce senatorul Cristian Danut Mihai si-a anuntat luni demisia din partid si trecerea la grupul parlamentar al Partidului Conservator.

Fost deputat PP-DD: E adevarat, trebuie platit doua milioane de euro, dar contractul e nul

Aceastea nu sunt primele treceri ale unui parlamentar PP-DD la PC. In luna ianuarie, deputatul PP-DD de Cluj Ioan Moldovan a demisionat din partid si a trecut la PC. Totodata, deputatul Cezar Cioata plecase tot la PC, insa a revenit in partid, in timp ce senatorul Antonie Solomon a fost exclus, insa de asemenea a revenit la sentimente mai bune fata de Partidul Poporului si a fost primit inapoi.

PNL il recupereaza pe deputatul Romeo Nicoara de la PP-DD

La randul sau, deputatul PP-DD Romeo Nicoara a anuntat, pe 11 februarie, ca paraseste partidul lui Dan Diaconescu pentru PNL. Nicoara si-a anuntat transferul de la PP-DD la PNL in plenul Camerei Deputatilor. El a fost ales deputat intr-un colegiu din Bucuresti.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza executorul
executorul
rank 5