PP-DD mai pierde un parlamentar: Un senator a trecut la PC

Luni, 25 Martie 2013, ora 18:26 2665 citiri
Foto: Senat.ro

Partidul Poporului mai pierde un parlamentar, dupa ce senatorul Cristian Danut Mihai si-a anuntat luni demisia din partid si trecerea la grupul parlamentar al Partidului Conservator.

Anuntul senatorului PP-DD a fost facut in plenul Senatului. Mihai a fost ales senator PP-DD in Colegiul uninominal 2 din Circumscriptia electorala 9 Braila. Potrivit Mediafax, el a anuntat ca renunta la calitatea de membru al Partidului Poporului.

Fost deputat PP-DD: E adevarat, trebuie platit doua milioane de euro, dar contractul e nul

Aceasta nu este prima trecere a unui parlamentari PP-DD la PC. In luna ianuarie, deputatul PP-DD de Cluj Ioan Moldovan a demisionat din partid si a trecut la PC. Totodata, deputatul Cezar Cioata plecase tot la PC, insa a revenit in partid, in timp ce senatorul Antonie Solomon a fost exclus, insa de asemenea a revenit la sentimente mai bune fata de Partidul Poporului si a fost primit inapoi.

PNL il recupereaza pe deputatul Romeo Nicoara de la PP-DD

La randul sau, deputatul PP-DD Romeo Nicoara a anuntat, pe 11 februarie, ca paraseste partidul lui Dan Diaconescu pentru PNL. Nicoara si-a anuntat transferul de la PP-DD la PNL in plenul Camerei Deputatilor. El a fost ales deputat intr-un colegiu din Bucuresti.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii