PP-DD isi reconfirma sustinerea pentru Victor Ponta - ce spune Dan Diaconescu

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 23:00 4094 citiri
Foto: Nasul.tv

Comitetul Executiv al PP-DD a reconfirmat, vineri, prin vot, sustinerea partidului pentru guvernul condus de Victor Ponta si a decis excluderea a sase parlamentari, din cauza unor "abateri disciplinare".

"Comitetul Executiv si-a spus raspicat cuvantul, noi am continuat sa taiem in carne vie si am confirmat excluderea unor parlamentari din grupul PP-DD din cauza rezultatelor obtinute de acestia, dar si abaterilor disciplinare din interiorul partidului", a precizat Dan Diaconescu.

Parlamentari PP-DD exclusi in miez de noapte: Cosmar, prostitutie politica

Intrebat cum va sustine Guvernul, daca a ramas doar cu noua parlamentari, dupa ce sase au fost exclusi din partid, Dan Diaconescu a raspuns: "Nu conteaza numarul de parlamentari, ci calitatea lor".

Intrebat daca PP-DD are pretentii la diverse posturi, in cazul unei remanieri guvernamentale, Diaconescu a aratat ca acest partid are specialisti pe turism, fonduri europene, mediu si diaspora.

PP-DD, probleme dupa excluderile nocturne

Dan Diaconescu spera ca prin sustinerea Guvernului sa fie aprobate propunerile PP-DD privind micsorarea TVA in turism sau cresterea alocatiilor pentru copii, dar recunoaste ca pana acum niciuna dintre propunerile PP-DD nu a fost admisa de majoritatea parlamentara.

De asemenea, Dan Diaconescu a mentionat ca PP-DD sustine in continuare ideea unui guvern de uniune nationala."Invitam in continuare pentru un guvern de uniune nationala, daca se va putea, si pentru marirea alocatiilor copiilor", a mai spus Dan Diaconescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com