PP-DD a murit la Senat? Liderul de grup: E ca in banc, unii zic ca era fata mare...

Luni, 06 Ianuarie 2014, ora 15:52 2929 citiri

Grupul parlamentar al Partidului Poporului-Dan Diaconescu e ca si desfiintat in Senat, dupa anunturile mai multor membri ca trec la alte partide, ceea ce va lasa formatiunea intrata in Parlament in 2012 fara numarul necesar de membri.

Liderul grupului, Haralambie Vochitoiu, a declarat pentru Ziare.com ca nici el nu stie daca mai are suficienti oameni, adica sapte, pentru a mentine un grup si ca a venit de urgenta la Bucuresti tocmai pentru asta.

"Stiti bancul ala cu Bula cand si-a luat nevasta? Il intreaba prietenii 'ba, dar era fata mare?' Si el raspunde: 'ba, unii zic ca da, unii zic ca nu'. Asa si aici - unii zic ca da, unii zic ca nu. Nimeni nu confirma, dar informatiile astea ar fi, de asta am si venit repede in Bucuresti, sa incerc sa salvez ce se poate salva", a comentat situatia senatorul PP-DD.

Anul incepe prost pentru Dan Diaconescu. Grupul PP-DD din Senat se desfiinteaza

Anul 2014 incepe cu vesti proaste pentru partidul lui Dan Diaconescu. Grupul de la Senat al PP-DD se desfiinteaza, dupa ce inca doi senatori ramasi si-au anuntat intentia de a migra catre alt partid, mai exact unul la PSD, iar celalalt la UNPR.

La sfarsitul anului trecut remasesera doar opt parlamentari din Partidul Poporului in Senat, transmite Romania TV.

Cand un partid ramane fara grup, parlamentarii sai pierd posibilitatea de a vorbi in plen in cele mai multe ocazii, pierd dreptul de a numi oameni in functii parlamentare, pierd sala grupului, dar si o multime de alte drepturi, ceea ce le reduce resursele si vizibilitatea politica

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii