Ponta spune ca alianta cu PP-DD e singura solutie. Ce vrea in schimb Dan Diaconescu

Luni, 16 Iunie 2014, ora 16:07 3895 citiri
Foto: Facebook/Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a declarat, luni, dupa reluarea negocierilor dintre PP-DD si PSD pentru aliante in teritoriu, ca partidul sau a propus un program de guvernare in 100 de puncte.

Acesta a precizat ca liderul PP-DD, Simona Man, trebuie sa il convinga pe presedintele PSD, Victor Ponta, sa accepte cat mai multe dintre puncte.

"Simona Man are mandat total din partea mea, dansa conduce PP-DD, asa cum Ponta conduce PSD, si trebuie sa il convinga pe Ponta de cat mai multe puncte din programul de guvernare al PP-DD, mai mult de 10, eu sper mai mult de 20", a afirmat Diaconescu la B1 TV.

Totodata, el a mentionat ca nu s-a discutat despre redeschiderea OTV in Romania in timpul negocierilor, pentru ca acesta este un post de televiziune inregistrat in Italia.

Ponta: Alianta cu PP-DD, singura solutie. In ce conditii l-ar sustine pe Dan Diaconescu la prezidentiale

Victor Ponta a declarat, anterior, ca vor continua discutiile privind aliante in teritoriu cu PP-DD, pentru ca aceasta este singura solutie ca PSD sa nu ajunga in opozitie la nivel local. Mai mult, premierul a afirmat ca ar exista chiar si o situatie in care PSD l-ar sustine pe Dan Diaconescu in turul 2 al prezidentialelor.

"Daca intra dl Dan in turul 2, il sustinem noi, daca intra al nostru, il sustin ei", a spus Ponta, adaugand ca PP-DD nu a cerut intrarea la guvernare.

D.T.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News