Ponta, despre consultari: Basescu i-a dat doua lui Diaconescu de l-a linistit

Marti, 18 Decembrie 2012, ora 10:37 6797 citiri
Foto: presidency.ro

Victor Ponta l-a ironizat pe Dan Diaconescu, precizand ca liderul PP-DD ar fi incercat sa fie dur la consultarile de la Cotroceni.

"Basescu i-a dat doua de l-a linistit", a declarat Ponta, intr-o interventie la Romania Tv.

"Mi s-a parut mai mult decat haios sa avem la consultari partide cu cate cinci reprezentanti in Parlament. M-am distrat sa-l vad pe Diaconescu ce dur a fost acolo. Basescu i-a dat doua de l-a linistit", a adaugat premierul.

Chemat prima data la masa tratativelor politice, Dan Diaconescu s-a autoproclamat, luni, "purtator de cuvant" al PP-DD si, in lipsa argumentelor politice, s-a ocupat de atmosfera, distrandu-l pe seful statului, care a ras la fiecare replica a lui DD.

Basescu, consultari cu partidele - Vezi ce le-a spus celor de la PNL, PDL si PP-DD

Dan Diaconescu i-a spus lui Traian Basescu ca PP-DD asteapta urmatoarele alegeri pentru a propune premierul, presedintele indemnandu-l, razand, sa nu se descurajeze, potrivit inregistrarii video oficiale a consultarilor de la Cotroceni.

"Domnule presedinte, avand in vedere rezultatele alegerilor, le asteptam pe urmatoarele", a spus Diaconescu, dupa ce Traian Basescu a invitat PP-DD sa anunte propunerea de premier.

"Domnule Diaconescu, nu descuraja", i-a replicat Basescu, razand.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News