OTV invinge CNA in instanta: Postul poate emite pana in aprilie 2013

Vineri, 11 Mai 2012, ora 13:34 5165 citiri

Postul de televiziune OTV a primit o veste foarte buna, vineri, dupa ce magistratii au suspendat sanctiunea CNA care prevedea ca postul va mai putea emite doar pana la finalul lunii mai.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au suspendat sanctiunea Consiliului National al Audiovizualului, iar decizia este una executorie, dar nu definitiva, la care CNA va face recurs, a spus Ioan Onisei, membru CNA, pentru Romania Tv.

Avocatul OTV, Catalin Fenechiu, a spus ca marti se va discuta la CNA o a noua cerere de injumatatire a licentei OTV si ca lichidatorul judiciar a scos emisiunea lui Dan Diaconescu din grila de programe, incepand din 17 mai.

"Vom castiga, pentru ca este un abuz fara margini sa inchizi o televiziune intr-o lume civilizata", a declarat Fenechiu, pentru Mediafax.

Patronul televiziunii, Dan Diaconescu, ceruse anularea sanctiunii CNA, lucru care se va judeca pe 21 mai.

OTV a fost sanctionat de mai multe ori, iar licenta a fost redusa de trei ori pana acum, doarece postul a facut campanie electorala inaintea perioadei legale.

In luna martie a fost aplicata prima sanctiune, cand licenta a fost redusa cu sase luni, iar postul mai putea emite initial pana pe 28 septembrie 2012, iar dupa celelalte doua sanctiuni OTV mai putea emite pana pe 29 mai.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News