Opinii: Visele si supusii domnului Dan Diaconescu

Miercuri, 01 Septembrie 2010, ora 17:31
3889 citiri
Opinii: Visele si supusii domnului Dan Diaconescu
foto: pressalert.ro

Nu sunt fan OTV. De ani de zile nu ma mai uit la televiziunea lui domnu' Dan, de cand am realizat ca Diaconescu minte, manipuleaza si se lauda. De multe ori asa se lauda ca nu crede nici dumnealui in ceea ce spune.

Am cautat totusi sa inteleg cine-i sunt fanii, telespectatorii fideli si asta mai ales de cand cu arestarea si tot ce se intampla de atunci. Asa ca seara, inainte de culcare, cu sonorul pe stop, citesc SMS-urile venite de la "poporul" OTV.

Nu stiu cine sunt oamenii care trimit SMS-urile, nu stiu unde si cum traiesc, insa inteleg ca-si petrec noptile uitandu-se la OTV si ascultandu-l pe domnu' Dan. Inteleg ca ziua dorm, se odihnesc pentru ca nu poti fi bun de munca daca seara de seara te culci la ora 2 sau 3 din noapte.

Dan Diaconescu nu mai este presedintele Partidului Poporului

Se pare ca telespectatorii constanti ai OTV au inteles ca, daca Diaconescu va fi presedinte, ei vor trai din bani dati de domnu' Dan. Si spun asta pentru ca multi telespectatori cer bani prin SMS-uri pentru nunta, pentru a-si cumpara o garsoniera, pentru a-si deschide o afacere ori ca sa ajunga in nu stiu care colt de lume unde si-au gasit loc de munca sin u vor sa rateze.

Intrebarile care li se pun acestor telespectatori sunt de un ridicol nemaipomenit si de un simplism pe care adesea noi, maturii, il folosim in prezenta copiilor de gradinita.

De multe ori am impresia ca domnu' Dan isi bate joc de acesti oameni, de naivitatea si credulitatea lor. Domnu' Dan speculeaza naivitatea telespectatorilor OTV, le vinde iluzii indemnandu-i sa viseze frumos, cu ochii deschisi, le promite lucruri pe care niciodata n-o sa le poata face chiar admitand, prin absurd, ca va ajunge vreodata presedinte si asta pentru ca si presedintele actioneaza in limitele Constitutiei si nu dupa pofta inimii lui.

Rolls Royce-ul lui Dan Diaconescu a fost mazgalit

Ce n-a facut domnu' Dan pana acum si nici n-o va face niciodata. Le promite telespectatorilor OTV o viata de rai dar, nu a spus nimic despre munca, despre locurile de munca pe care ar trebui sa le creeze.

Tind sa cred ca, in clipa in care Dan Diaconescu va spune ca toti romanii ar trebui sa munceasca pentru a trai bine asa cum promite el, isi va pierde mai mult de 50% din sustinatori.

Oricum, in disperarea lui chiar daca iese de la DNA si insira verzi si uscate, acesti oameni simpli si extreme de naivi, care cred orice li se spune, sunt un sprijin pentru Dan Diaconescu, un sprijin de care are nevoie ca sa-si mentina echilibrul.

Acesti oameni naivi dar extrem de sinceri in naivitatea lor, mintiti brutal, fara mila si fara scrupule vor trai o mare dezamagire cand vor realiza ca au fost folositi si manipulati de cel in care acum isi pun atatea sperante, sperantele lor de bine...

"Vreau sa desfiintez DNA!"

Pentru disperatul domnu' Dan timpul se misca prea incet. Pana la alegerile din 2012 mai sunt doi ani si ceva ori domnu' Dan are nevoie acum, urgent, de imunitate. Imunitate care sa-l apare de bratul justitiei, justitie care ar trebui sa-si faca datoria.

Invitat la emisiunea "Ora de foc" de la Realitatea TV, "senzationalul" domnu' Dan a dezvaluit masurile pe care le va lua daca va ajunge presedinte. "Vreau sa desfiintez DNA si sa las Parchetul asa cum era, nu cu niste procurori care primesc telefoane", a spus Dan Diaconescu, aceasta fiind una din prioritatile sale.

E drept ca, in ultimele luni, DNA l-a cam deranjat pe Dan Diaconescu tot chemandu-l la audieri si punandu-i tot felul de intrebari incomode. Si inainte de a intra la audieri si dupa ce iese, Dan Diaconescu se arata camerelor de luat vederi ca un om nevinovat, extreme de sigur pe el si acuza pe toata lumea pentru postura lui de anchetat, ii acuza pe rai, pe invidiosi, pe cei incapabili sa faca si sa aiba ce face si ce are el.

Dan Diaconescu, la DNA: Aproape nu a mai ramas nimic in dosar (Video)

In realitate insa, Dan Diaconescu nu e deloc sigur pe el. Pentru cine are ochi sa vada si puterea sa simta, Dan Diaconescu arata ca un om hartuit, ingrozit, incoltit, disperat. Dan Diaconescu stie ca nu are scapare si ca a venit timpul sa plateasca pentru ceea ce a facut si ii este frica de ceea ce urmeaza. De aceea, se agata cu disperare de orice si oricine, flutura numele politicienilor de la putere, politicieni care, la nevoie, au trecut pragul OTV, strigand si sperand in ajutorul lor.

Dupa cele cateva zile de detentie, ajutat de oamenii din jur, a adunat semnaturi pentru partidul popular si, seara de seara, a vorbit la OTV despre nevinovatia lui si invidia celor care-i vor raul.

Partidul popular al lui Dan Diaconescu este un partid nascut din disperare, nicidecum ca o necesitate, ca o alternativa la clasa politica actuala, care a inselat romanii.

Lazaroiu face previziuni de basm: Partidul lui Diaconescu a ajuns la 20%?

Si Dan Diaconescu isi inseala acum sustinatorii promitandu-le blana ursului din padure in conditiile in care, nici chiar presedinte ajuns, fiind, n-o sa poata face ceea ce promite seara de seara la OTV si mai este si crezut, pentru ca si presedintele actioneaza in limitele constitutiei si nu dupa pofta inimii lui.

E drept ca in campania electorala din 2009, domnu' Dan a pus OTV la dispozitia membrilor PD-L si a Domnului Basescu, in conditiile in care la celelalte canale TV acestia nu aveau acces. Nu a spus-o deschis. dar a lasat sa se inteleaga ca, dupa

ce si-a facut campanie la OTV, presedintele Basescu vrea acum sa-l bage la puscarie.

Oare? De ce n-ar fi si invers? De ce n-am crede ca Dan Diaconescu a deschis usa OTV ca sa-si asigure un minim de protectie stiind inca de atunci, din 2009, ca DNA e pe urmele lui.

Dan Diaconescu: Dupa Boc, premier va fi Petru Filip

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
#dan diaconescu PP, #partid Dan Diaconescu, #Diaconescu DNA, #Dan Diaconescu presedinte , #DNA