Mihai Ghezea, acuzat de santaj

Joi, 15 Iulie 2010, ora 13:55
1752 citiri
Mihai Ghezea, acuzat de santaj

Fostul director al publicatiei "Atac la persoana", Mihai Ghezea, a declarat joi, la iesirea din sediul DNA, ca procurorii i-au adus la cunostinta o invinuire de santaj si ca a fost audiat in legatura cu aceasta, mentionand ca este "o facatura".

Ghezea a confirmat ca plangerea a fost facuta de omul de afaceri Petre Paul Tardea, despre care a spus ca ar fi prejudiciat sistemul bancar romanesc cu sute de mii de euro.

Mihai Ghezea, urmarit penal de DNA

Surse judiciare au declarat joi, pentru NewsIn, ca Dan Diaconescu si Mihai Ghezea sunt cercetati dupa ce l-ar fi santajat pe Tardea cu o ancheta legata de emisiunea-concurs "Eurotombola". La randul lor, avocatii lui Diaconescu sustin ca ancheta a fost difuzata la OTV si ca lui Tardea nu i s-a cerut niciun ban.

Procurorii DNA i-au adus la cunostinta, joi, lui Dan Diaconescu o noua acuzatie de santaj, sustinand ca acesta a cerut, impreuna cu Mihai Ghezea, 100.000 de euro de la omul de afaceri Petre Paul Tardea, au declarat avocatii patronului OTV. Procurorii sustin ca din suma totala a fost dat un avans de 4.500 de euro, au mai declarat avocatii.

Dan Diaconescu la audieri: E o enigma totala, un mister, un serial fara precedent! (Video)

De asemenea, Diaconescu a spus la iesirea din sediul DNA, unde a stat aproximativ o ora, ca i s-a adus la cunostinta aceasta acuzatie si ca nu a dat nicio declaratie, urmand sa fie audiat vineri de catre procurori. Patronul OTV a sustinut si ca singurii bani pe care ii ia OTV-ul sunt cei pentru publicitate, prin contracte legale. Diaconescu a spus si ca nu stie exact pentru ce il acuza procurorii ca ar fi facut santajul.

Plangerea in legatura cu presupusele fapte de santaj si amenintare a fost facuta de Tardea in 2005, la DNA, insa Directia a dat atunci NUP, pentru ca santajul nu era considerat o fapta de coruptie, a adaugat Diaconescu. Totodata, DNA a declinat atunci la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 acest dosar, care a fost solutionat partial si inchis, a mai spus patronul OTV.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Mihai Ghezea DNA, #Ghezea Diaconescu OTV DNA , #DNA