Fost deputat PP-DD: E adevarat, trebuie platit doua milioane de euro, dar contractul e nul

Luni, 21 Ianuarie 2013, ora 18:12 6679 citiri

Fostul deputat PP-DD de Cluj Ioan Moldovan, care a demisionat recent din partid si a trecut la PC, a declarat ca exista acel contract scris cu Dan Diaconescu, potrivit caruia trebuie sa plateasca doua milioane de euro daca paraseste partidul, insa este nul, deoarece nu este validat de vreun notar.

Moldovan a explicat ca acordul este semnat intre doua persoane fizice, dar nu este validat de vreun notar. Totodata, a spus ca acest act vizeaza atat demisia, cat si excluderea din partid.

"Este adevarat, dar e un acord scris intre doua persoane fizice, fara nicio semnatura sau stampila notariala, deci este nul de drept. Toti membrii PP-DD au semnat acest acord potrivit caruia trebuie sa platim doua milioane de euro", a declarat Ioan Moldovan, pentru Realitatea Tv.

Deputatul a fost ales din partea PP-DD, insa in luna ianuarie a trecut la PC, urmand sa fie numit in functia de prim-vicepresedinte al organizatiei clujene.

Dan Diaconescu explica cum ar putea fi exclus primul posibil traseist PP-DD

Fondatorul Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a declarat ca nu stie daca partidul sau se confrunta cu primul caz de traseism politic, insa apreciaza ca, daca acest lucru ar fi adevarat, atunci parlamentarul PP-DD respectiv ar urma sa plateasca suma de doua milioane de euro, conform contractului pe care l-a semnat anterior.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News