"Fiecare televiziune are in ea o particica din Dan Diaconescu" - cine spune asta?

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 19:084203 citiri
"Fiecare televiziune are in ea o particica din Dan Diaconescu" - cine spune asta?
Foto: Facebook/Dan Negru - Oficial

Dan Negru a reactionat dupa arestarea lui Dan Diaconescu, spunand ca fiecare televiziune din Romania are ceva din fosta vedeta OTV.

Vedeta Antenei 1 a povestit pe pagina de Facebook Dan Negru o intamplare care a avut loc acum 15 ani.

"Cu vreo 15 ani in urma prezentam lansarea unui model auto in Romania si in pauza evenimentului am stat la taclale cu Dan Diaconescu. Abia isi lansase OTV-ul, Prima TV era in plina crestere, TVR avea forta lui Lazarov, Pro si Antena aveau publicul lor....Asta era toata piata tv atunci... Mi-a povestit ca vrea sa lanseze un nou curent in televiziune si ca va deveni trendsetter revolutionand late-night-ul. Pe atunci regii late-night-ului erau Calinescu si Tuca... Fireste, nu l-am crezut", a notat Dan Negru.

Dan Diaconescu, condamnat definitiv la 5 ani jumatate de inchisoare cu executare

Prezentatorul TV a adaugat ca nu cunoaste detaliile despre viata lui Diaconescu in afara locului de munca, dar ca dupa ce a vazut cum au transmis posturile de stiri informatia despre arestarea acestuia poate spune ca o participa din el se regaseste in fiecare televiziune.

"Nu-i cunosc bubele din afara televiziunii, dar azi am vazut pe toate canalele tv stirea condamnarii lui, difuzata exact asa cum a inceput OTV-ul: senzational, cu burtiere mari si colorate si cu ecranul spituit in alte ecrane mici... Atunci nu l-am crezut... Acu ma uit la tv si imi dau seama ca totusi a reusit. Fiecare televiziune are in ea o particica din DD...", a incheiat Dan Negru.

Dan Diaconescu a fost condamnat, miercuri, la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de santajareaa primarului comunei Zarand din judetul Arad, Ion Mot, si a omului de afaceri Paul Petru Tardea.

A.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News