Editorial: O tara mai penibila decat Romania

Marti, 02 Octombrie 2012, ora 13:29
3411 citiri
Editorial: O tara mai penibila decat Romania
Foto: oltean.com

Nu e Venezuela, unde de asemenea exista un saltimbanc care si-a facut emisiune si sta de vorba cu telespectatorii despre nenorocitii care vor sa suga sangele poporului.

Hugo Chavez are sub fund un rezervor imens de titei, iar lumea intreaga il citeaza cu simpatie cand spune ca l-ar vota pe Obama, daca ar fi american (caci si Obama l-ar vota). Presedintele de la Caracas li se pare multora penibil, dar la fel de multi il respecta.

O tara mai penibila decat Romania e insasi Romania unde nenorocirea e oportunitate. In carca ei se cocoata niste indivizi care si-au simtit obrajii doar in copilarie, cand niste golani mai mari decat ei le-au infipt niscai pumni, prin urmare si-au propus ca, la maturitate, sa-si gaseasca propriii fraieri.

Aici suntem, neamule! Incolonati la televizor, unde dupa aproape 20 de ani de la fenomenul "Caritas" facem economie de piata tot cu sacii de bani.

Privatizarea Oltchim nu reprezinta un punct de referinta in Mecanismul de Cooperare si Verificare, in dosarul Schengen, si nici NATO nu face strategii pentru Marea Neagra tinand cont de bufoniada de la Bucuresti. Insa ne arata in pielea goala, deci n-avem a ne lauda.

Desi Dan Diaconescu chiar nu conteaza in economia intereselor geostrategice, n-are a face cu altceva decat cu propria oglinda, in care se iteste si poporul, legat la cap, nu-i chip sa le demonstram celor de la masa civilizatilor ca merita sa mai puna un scaun. Pur si simplu suntem atat de departe de servetele, unghii taiate si chiuveta incat nu meritam decat sa stam afara!

In comedia impotentei, in care oficialii se justifica afirmand ca nu aveau cum sa nu-i dea licitatia patronului poporului, si s-au gandit s-o si lase la liber la televizor, pentru ca pe urma sa se justifice din nou afirmand ca sacii cu bani nu sunt buni, mai lipseste un element de decor ca nebunia sa fie deplina: Vanessa si Melisa. Dar nu-i tarziu!

Si nu ca nu aveau cum sa-l blocheze pe Dan Diaconescu sa-si faca moca reclama, dar l-au si incurajat! Nu le-a trecut prin minte ca deasupra saltimbancilor politici, desavarsindu-le opera, incununand-o, se afla un tartore al simtirii. L-au subestimat.

Domnul Victor Ponta, pe drept cuvant suparat, deoarece are de platit atat pentru incapacitatea predecesorilor sai portocalii, cat si pentru maritarea Arpechim de catre maestrul sau, a decretat ca gata, finita la comedia!

Ei sa mori tu! Pai tocmai s-au anuntat niste dosare penale pentru cel care a venit cu banii sa-i dea poporului! Si daca are cineva bucuria sa-l aresteze inca o data pe Dan Diaconescu, atunci sa te tii tango cu figuri!

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Diaconescu saci bani Oltchim, #Ponta privatizare anulata Oltchim, #Diaconescu privatizare Oltchim anulat , #Partidul Poporului