Diaconescu vine in Romania cu "DD-mobilul". Va vizita localitati in care "nici Ceausescu nu a mers"

Duminica, 20 Aprilie 2014, ora 20:04 5420 citiri
Foto: Romania TV

Dan Diaconescu, candidat la alegerile europarlamentare din partea PPDD, a anuntat ca va vizita in perioada urmatoare localitati in care "nici Ceausescu nu a mers". In acest turneu electoral, Diaconescu se va folosi de "DD-mobil", o masina decapotabila, pentru ca oamenii sa se convinga ca este teafar.

Fondatorul PPDD se intoarce in Romania dupa Paste, intr-o perioada in care ar putea primi sentinta definitiva in dosarul in care a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, transmite Romania TV.

"Voi merge din sat in sat, din comuna in comuna, din oras in oras, pana pe 23 mai inclusiv, ca sa strag dorintele tuturor romanilor pe care ii intalnesc. (...) Voi merge in aproximativ 1.000 de localitati, 30... 40 in fiecare zi.

Voi sta un sfert de ora, cu un DD mobil, o masina speciala, descoperita, in care incerc sa circul pentru a fi vazut ca traiesc, ca nu am fost omorat sau arestat", a spus Diaconescu la Romania TV.

Acesta a adaugat ca, fata de papamobil, masina sa speciala va avea cateva mijloace de comunicare "foarte puternice".

"Voi vorbi cu oamenii si in miscare si stand pe loc. Voi alege 100 de localitati in care nu au fost nici Ceausescu, nici Iliescu, nici Constantinescu, nici Basescu nu au mai mers", a mai spus Diaconescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News