Diaconescu: Nimeni nu poate cumpara parlamentarii nostri, care au un caracter superb!

Luni, 13 Mai 2013, ora 18:01 2757 citiri
Foto: B1 TV

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, a precizat, luni, ca din partidul sau nu mai pleaca niciun parlamentar.

"Este planul lui Ponta de a distruge PP-DD. Niciun senator nu pleaca si niciun deputat. Eu cred ca i-am organizat un flagrant. Nici Ponta si nici Basescu nu are putere si bani ca sa poata cumpara parlamentarii nostri care au un caracter superb", a declarat Diaconescu.

"Niciodata nu ne vom alia decat cu poporul roman, suntem singurii care facem opozitie reala. Am aratat inca o data goliciunea celor care ne conduc, e clar ca USL se va rupe. Suntem un partid creat la televizor si care a exclus sute de oameni care s-au aliat cu dusmanii, iar ce a facut Radu Popa demonstreaza ca actuala clasa politica nu vrea decat sa-si pastreze functiile", a adaugat liderul PP-DD.

In plus, senatorul Tudor Barbu a precizat ca nu are de gand sa plece din partid, in ciuda informatiilor aparute in presa.

Declaratiile lui Dan Diaconescu vin la scurt timp dupa excluderea deputatului Radu Popa din partid, pentru "tradare", asa cum a spus liderul formatiunii politice, care l-a acuzat de afinitati politice pentru un alt partid.

Deputatul PP-DD Radu Popa, exclus din partid (Video)

Radu Popa a fost ales deputat PP-DD intr-un colegiu uninominal din Dambovita, la alegerile parlamentare din decembrie 2012 si a facut parte din PSD, inainte de a se inscrie in Partidul Poporului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News