Dan Diaconescu: Ma simt responsabil de intrarea lui Becali in Parlament

Miercuri, 16 Ianuarie 2013, ora 09:06 4033 citiri
Foto: Arhiva B1 TV

Dan Diaconescu a sustinut, marti seara, ca se simte responsabil de intrarea lui Gigi Becali in Parlament si ca este convins ca acesta o sa candideze la sefia PNL.

"Gigi Becali este in PNL datorita mie sau din cauza mea. Ponta si Crin Antonescu au vorbit despre neaparata aducere a lui Gigi Becali in echipa lor pentru a candida in colegiul in care eu voi candida, undeva in Sectorul 6. A trebuit a doua zi sa spun ca nu voi mai candida acolo", a declarat Dan Diaconescu la B1 Tv.

Acesta a precizat ca liderii USL au sustinut ca nevoie de Gigi Becali ca o "contrapondere la PPDD".

"Ma simt intr-un fel resonsabil de intrarea lui Gigi Becali in Parlament", a continuat Diaconescu.

Diaconescu: Becali va candida la sefia PNL

Liderul PPDD a adaugat ca este sigur ca Becali va candida la presedintia PNL, chiar daca deputatul liberal l-a contrazis.

"Va candida la sefia PNL. Eu i-am spus ca ii urez mult succes. Am vazut PNL condus de Bratianu, Chitoiu. Eu cred ca va castiga sefia PNL. Congresele facute de partidele acestea istorice au un istoric.(...)

In sala vor fi 2.000-4.000 de oameni care pot fi si ei la fel de usor influentati cum sunt romanii inainte de vot, ca sa nu zic cumparati. Cred ca Becali i-ar putea convinge pe cei din sala sa-l voteze. Mai ales ca vor candida, presupun, si Chiliman si Tariceanu", a mentionat acesta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News