Dan Diaconescu: Ma astept ca Ponta sa cumpere arbitrii in timpul jocului

Vineri, 02 Noiembrie 2012, ora 07:57
2422 citiri
Dan Diaconescu: Ma astept ca Ponta sa cumpere arbitrii in timpul jocului
Foto: Adevarul

Liderul PPDD, Dan Diaconescu, a venit, joi seara, la Targu Jiu, unde candideaza pentru un mandat de deputat in Colegiul 6, el declarand ca se asteapta la o campania electorala destul de dura si ca in urmatoarele 40 de zile va sta in Gorj pentru a-si asigura victoria in 9 decembrie.

Liderul PPDD s-a intalnit cu cateva sute de simpatizanti, precum si cu ceilalti candidati ai partidului pentru colegiile din judet.

El a spus ca se asteapta la o campania electorala destul de dura, mentionand ca nu exclude posibilitatea ca in timpul "jocului", Victor Ponta, contracandidatul sau, sa schimbe "poarta" sau "sa cumpere arbitrii daca se vor dovedi corecti".

"Va reamintesc ca jucam in alegeri aici, la Targu Jiu, si in toata tara dupa un regulamernt facut de Vitor Ponta. Va reamintesc ca poporul a vrut altceva. In urma unui referendum a vrut Parlament cu 300 de oameni, nu cu 500 si ceva, dar astea sunt regulile jocului, trebuie sa jucam dupa ceea ce ne impune domnul Ponta. Jucam la el acasa, jucam dupa regulile lui, ne asteptam sa mute poarta in timpul jocului, ne asteptam sa cumpere arbitri, sa schimbe arbitri daca se vor dovedi corecti in timpul meciului. Ne asteptam la orice ostiliate din partea domniei sale, dar cu toate astea vom invinge", a spus Diaconescu.

El a precizat ca in urmatoarele 40 de zile va sta in Gorj pentru a-si asigura victoria in la alegerile parlamentare.

Dan Diaconescu a mai afirmat ca pe parcursul campaniei electorale va instala camere de luat vederi in oras si va institui un sistem de supraveghere a panourilor sale electorale pentru a nu fi distruse.

Totodata, a mentionat ca in 9 decembrie la fiecare intrare in sectiile de votare va pune cate o camera de supraveghere.

Diaconescu i-a invitat pe alegatori ca, incepand de vineri, sa vina sa-l viziteze la sediile de campanie, pentru a-i spune necazurile si pentru a prezenta proiecte pe care el sa le finanteze cu 20.000 de euro, pentru a demonstra ca banii pe care i-a promis chiar ii da.

De ce a ales Diaconescu colegiul lui Ponta: Fiica mea l-a preferat

"Inclusiv simpatizanti USL sau ARD din oras pot sa vina catre noi cu un proiect si sa ne spuna ce-ar dori sa faca cu acei bani si sa vedem care dintre aceste proiecte poate fi aplicat in orasul dumneavoatra ca sa vedeti ca se poate", a spus Diaconescu.

El le-a adresat si un mesaj locuitorilor din judet ca pe 9 decembrie sa voteze pentru schimbare intrucat atunci prin Targu Jiu va trece "trenul sperantei" si e important ca mai multi sa urce in el.

Vineri, primul-ministru Victor Ponta, contracandidatul lui Dan Diaconescu, va face o vizita in Targu Jiu, unde va participa la o intalnire cu tema "Abordarea Problematicii Regionale".

Liderul PPDD Dan Diaconescu a anuntat, marti seara, ca va candida pentru un mandat de deputat la Targu Jiu, in colegiul in care candideaza si premierul Victor Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Diaconescu Ponta cumpara arbitri, #Diaconescu Ponta schimba poarta, #Disconescu alegeri parlamentare , #Partidul Poporului