Diaconescu, despre reclamatia facuta de USL Gorj: Ponta e disperat

Luni, 12 Noiembrie 2012, ora 08:12 2849 citiri
Foto: Arhiva

Dupa reclamatia facuta la BEJ de USL Gorj impotriva lui Dan Diaconescu, acesta spune ca in acest fel se arata "disperarea" lui Victor Ponta, adaugand ca singura sansa a premierului de a-si pastra functia ar fi sa il aresteze pe el.

"Victor Ponta Viorel e disperat. Alta sansa decat sa ma aresteze pentru ca el sa ramana premier nu are, iar pentru asta invoca diverse pretexte", a declarat Diaconescu, potrivit Adevarul.

USL Gorj l-a reclamat pe Dan Diaconescu la BEJ ca si-a inceput mai devreme campania

Ba mai mult, spune seful OTV, premierul si-a lansat candidatura in acelasi loc si i-ar fi cerut o favoare: sa ii lase scena folosita de el.

"A fost o mare sarbatoare pentru oamenii in Targu Jiu, a fost cel mai reusit spectacol din istoria orasului, iar asta nu i-a picat bine lui Victor Ponta. A doua zi nu a reclamat nimeni vreo neregula, de abia dupa ce vineri seara Ponta si-a dat seama ca lansarea candidaturii sale a fost un esec a fost facuta aceasta plangere.

El si-a lansat candidatura tot pe insulita de pe Jiu, ca si mine, si chiar imi ceruse sa-i las si lui scena pe care am folosit-o la spectacol, ceea ce nu se putea", a continuat Diaconescu.

Acesta a mai spus ca se asteapta sa fie arestat pana pe 9 decembrie, pentru ca altfel "pe 10 decembrie eu voi deveni premierul Romaniei".

USL Gorj a sesizat Biroul Electoral Judetean pentru ca liderul PP-DD, Dan Diaconescu, candidat la alegerile parlamentare pentru un mandat de deputat in Targu Jiu, a inceput campania electorala mai devreme decat termenul stabilit de lege.

Diaconescu a organizat joi, 8 noiembrie, un spectacol, unde a impartit biscuiti si suc, desi campania incepea oficial vineri, 9 noiembrie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News