Diaconescu, despre Pinocchio: N-am aflat inca daca Basescu este Gepeto

Miercuri, 10 Octombrie 2012, ora 19:06
5528 citiri
Diaconescu, despre Pinocchio: N-am aflat inca daca Basescu este Gepeto
Foto: Romania TV

Dan Diaconescu a declarat, miercuri, ca Victor Ponta, pe care l-a botezat "Pinocchio", minte despre ce s-a intamplat in privinta privatizarii combinatului Oltchim si ca inca nu a descoperit daca Traian Basescu joaca rolul lui Gepeto.

"Pinocchio minte in tara asta, il cautam in continuare pe Gepeto, nu stiu daca este Traian Basescu", a spus Dan Diaconescu, la Romania TV.

Acesta a explicat ca isi doreste ca USL sa guverneze in continuare, pentru ca romanii sa poata sa vada cu ochiul liber alegerea pe care au facut-o, adaugand ca nu este normal ca statul roman sa inchida un bun inainte de a incerca sa-l vanda.

"Vreau ca USL sa guverneze in continuare ca romanii sa vada ce teapa au luat. E normal ca statul roman sa-si distruga marfa inainte sa o vanda? Ponta este penal, sa inchida un combinat inainte de a il vinde este criminal", a declarat Diaconescu.

In ceea ce priveste procesul pe care l-a deschis impotriva Guvernului, patronul OTV a spus ca va castiga cu siguranta ca in toate cazurile cand s-a adresat justitiei romane.

"100% voi castiga, de cate ori m-am adresa instantelor romanesti am castigat. In cazul inchiderii OTV, a arestarii mele, in cazul injumatatirii licentei OTV am castigat impotriva CNA. Nu cerem daune statului, ci de la cei vinovati. Sa se puna sechestru pe averile lor, iar aceste daune vor merge spre combinat", a incheiat Dan Diaconescu.

Victoria lui DD de la licitatia pentru Oltchim, anulata

Guvernul Victor Ponta a anuntat, pe 1 octombrie, ca licitatia pentru privatizarea combinatului Oltchim castigata de Dan Diaconescu a fost anulata, pe motiv ca adjudecatarul nu a platit banii pe care s-a angajat sa ii dea pentru pachetul de actiuni detinut de Ministerul Economiei.

Privatizarea Oltchim a esuat: Contractul cu Diaconescu, anulat

Decizia Guvernului a fost una controversata, anuntand anularea licitatiei cu cateva ore inainte de expirarea termenului pana la care DD trebuia sa plateasca banii.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Diaconescu Ponta Basescu Oltchim, #Diaconescu Ponta Pinocchio Oltchim, #Diaconescu Basescu Gepeto Oltchim , #OTV