Diaconescu, candidat la prezidentiale din partea PIN?

Joi, 28 Iulie 2011, ora 07:43 3212 citiri
Foto: EVZ

Forma finala de relansare a Partidului "Initiativa Nationala" ar putea fi anuntata, in cel mult doua saptamani, de presedintele formatiunii, Lavinia Sandru si de patronul OTV, Dan Diaconescu.

Potrivit unor surse citate de Evenimentul Zilei, Dan Diaconescu ar urma sa fie candidatul la prezidentiale din partea PIN.

In paralel, pesedistul Marian Vanghelie ar urma sa candideze la scaunul pentru sefia Capitalei din partea PIN, incercand astfel sa-l invinga pe Sorin Oprescu, spun aceleasi surse.

Discutiile nu au ajuns insa la un rezultat, partile angrenate urmand sa aiba noi negocieri in saptamanile care vin.

Pe de alta parte, Cozmin Gusa, consilier al patronului OTV, spune ca nu intentioneaza sa se reintoarca in partidul pe care l-a fondat.

Dan Diaconescu si Marian Vanghelie se inscriu in PIN?

"Asa cum am declarat in 2008, eu raman consecvent ideii de a nu mai intra in politica. Asta nu inseamna ca nu ma implic prin a da sfaturi diversilor politicieni, printre care cei nominalizati de voi astazi (patronul OTV Dan Diaconescu, si primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, n.red).

In ceea ce priveste proiectul PIN despre care ati vorbit azi, mi se pare viabil si daca m-ar intreba i-as sfatui sa-l finalizeze printr-o constructie politica mai degraba de stanga, care sa recupereze mare parte din electoratul oamenilor dezamagiti de ispravile baronilor milionari", a declarat Cozmin Gusa.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News