Diaconescu, asteptat la DNA pentru noi audieri

Vineri, 16 Iulie 2010, ora 08:371017 citiri
Diaconescu, asteptat la DNA pentru noi audieri
Foto: Arhiva

Dan Diaconescu se va prezenta, vineri, din nou, la DNA pentru audieri intr-un nou dosar in care este acuzat de santaj. Patronul OTV a fost si joi la DNA, pentru a i se prezenta acuzatiile aduse.

In acest nou dosar, Dan Diaconescu este acuzat de omul de afaceri Petru Paul Tardea ca l-ar fi santajat si i-ar fi cerut suma de 100.000 de euro pentru a nu difuza un material compromitator.

"Se doreste bagarea unui pumn in gura mea si blocarea noului Partid al Poporului in marsul sau, si oprirea mea in drumul spre presedintia tarii. Acum nu mai crede nimeni ca e o inscenare a mea si a lui Traian Basescu", a declarat Dan Diaconescu la intrarea in sediul DNA.

Dan Diaconescu la audieri: E o enigma totala, un mister, un serial fara precedent!

"Peste tot unde mi s-a dat NUP, si in dosarul lui Doru Parv, totul se dezgroapa, si din toate calitatile mele de NUP sunt scos vinovat(...) E o reteta simpla, probabil mai sunt si alte dosare, poate legat de trecerea pe culoarea galbera a semaforului", a comentat ironic patronul OTV.

Intrebat de jurnalisti daca stie exact cate dosare are, Diaconescu a spus ca nu, si ca este o situatie similara cu cea de acum cateva saptamani, cand a fost arestat fara ca procurorii sa ii puna la dispozitie prea multe informatii.

"Eu am preferat acum sa vin de bunavoie", a mai spus Diaconescu, aratandu-se conciliant. "Totul s-a fabricat de la cap la coada! Vorbim de un dosar din 2005 si suntem in 2010", a mai punctat patronul OTV.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News