Deputatul PP-DD Cezar Cioata a parasit partidul si a trecut la PC

Marti, 05 Februarie 2013, ora 14:20 2638 citiri
Foto: monitorulsv.ro

Deputatul Cezar Cioata, ales pe listele Partidului Poporului, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, a anuntat ca a demisionat din partid si s-a inscris in Partidul Conservator.

Decizia deputatului de Suceva a fost ca urmare a mai multor scandaluri care au avut loc in filiala suceveana a Partidului Poportului, transmite Realitatea Tv.

"M-am inscris in PP-DD cu convingerea ca voi reusi sa aduc o noua mentalitate in politica suceveana. Am luptat si am muncit pentru acest partid si pentru ca rezultatele din alegeri sa reflecte aceste zbateri. Cred ca am reusit sa fac lucruri foarte frumoase, iar scorurile electorale obtinute de PP-DD in localitatile de pe Valea Bistritei, atat la alegerile locale, cat si la alegerile generale, reflecta munca noastra extrem de serioasa", a spus Cezar Cioata.

Tatal lui Serban Huidu, exclus din PP-DD: Acest ordinar de Dan Diaconescu!

Presedintele PP-DD, despre deputatul dezertor, cele doua milioane de euro si protestul din Parlament

Parlamentarul PC a precizat insa ca a ramas dezamagit de felul in care PP-DD Suceava a inteles ca trebuie sa fie gestionata activitatea de dupa alegerile parlamentare. Nu in ultimul rand, acesta considera ca, in actuala formula, Partidul Poporului nu are nicio sansa de supravietuire. Ramane de vazut daca acesta va fi nevoit sa plateasca suma de doua milioane de euro ceruti de Dan Diaconescu fiecarui parlamentari PP-DD care paraseste partidul.

In varsta de 36 de ani, Cezar Cioata a fost ales parlamentar in Colegiul 9 din Vatra Dornei, din judetul Suceava.

Antonie Solomon, exclus din PP-DD

Inaintea acestuia, senatorul Antonie Solomon a fost exclus din PP-DD, deputatul de Cluj Ioan Moldovan a trecut tot la Partidul Conservator, in timp ce tatal lui Serban Huidu, Florin Huidu, a fost de asemenea dat afara din partid.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News