Daniel Fenechiu a demisionat din PP-DD: Am decis sa ma eliberez de tirania unei minoritati

Joi, 25 Septembrie 2014, ora 19:03 5159 citiri
Foto: Arhiva B1 TV

Deputatul Daniel Fenechiu a anuntat, joi seara, ca demisioneaza din PP-DD, nemultumit de intelegerea cu PSD.

"Am luat decizia de a ma desparti de PP-DD. Am luat aceasta decizie astazi, dupa ce in ultimele zile am discutat, ore in sir, cu sute de oameni ai organizatiei PP-DD sector 4. Oameni ca si mine, ca toti cei care au crezut ca se poate face politica pentru oameni nu pentru politicieni. Oameni care, ca si mine, au fost inselati. Oameni care, ca si mine, nu mai pot accepta situatia.

Am decis sa imi dau demisia din PP-DD pentru a putea ramane egal cu mine insumi: curajos si demn, integru si liber sa gandesc si sa vorbesc si pentru a ma elibera de tirania unei minoritati care ameninta sa-mi sufoce spiritul, asa cum a sufocat spiritul atator altor membri", se arata intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

PP-DD scade, majoritatea PSD creste: Inca un senator a facut rocada

Deputatul a precizat ca alegerea nu a fost una dificila, dar ca despartirea a fost destul de grea si ca nu a facut alegerea cu inima "usoara".

Daniel Fenechiu, noul lider al grupului PP-DD din Camera Deputatilor

"Nu mai puteam ramane in PP-DD si sa girez cu numele meu, cu reputatia mea, cu increderea pe care mii de oameni au investit-o in mine, o aventura politica intre partidul la crearea caruia am participat si partidul cu care nu doar m-am luptat cu toata forta, dar care destructureaza practic PPDD-ul.

Alianta PPDD-PSD reprezinta un semn al bolii care macina PPDD de mult timp si care face ca oameni valorosi sa plece, ca cetatenii sa se indeparteze de partid, ca voturile sa se evapore, iar constructia politica sa se macine din interior", a adaugat Fenechiu.

Fostul avocat al lui Dan Diaconescu a mentionat ca a avut de ales intre a ramane un om integru, demn, curajos, liber si a fi complice la o inselaciune politica.

Acesta a precizat ca dupa patru ani de zile de munca partidul din care a facut parte ajunsese cel mai de succes proiect politic nou din Romania, dar ca dupa numai trei luni de "cardasie" cu PSD, "partidul nostru, adica una dintre principalele forte politice a tarii noastre, a ajuns o ruina, iar eu am fost pus in fata unei alegeri".

Daniel Fenechiu nu a spus daca se va inscrie in alt partid.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com