Dan Diaconescu vrea sa mute Palatul Cotroceni la el acasa

Luni, 19 Iulie 2010, ora 21:17
2389 citiri
Dan Diaconescu vrea sa mute Palatul Cotroceni la el acasa
Foto: Realitatea TV

Dan Diaconescu a declarat luni seara ca in timpul carierei sale de jurnalist a vorbit "de mii de ori" cu Traian Basescu si ca are acordul acestuia sa dea publicitatii cateva detalii din ultima lor convorbire telefonica, referitoare la felul in care se va face predarea de stafeta la Palatul Cotroceni.

"Am vorbit cu presedintele tarii de mii de ori la telefon de cand mi-am inceput cariera, nu inteleg de ce nu as fi putut sa vorbesc si dupa eliberarea mea din inchisoare", a spus Dan Diaconescu la Realitatea TV, referindu-se la o convorbire telefonica pe care ar fi avut-o cu presedintele, neconfirmata insa de Administratia Prezidentiala.

"In finalul convorbirii cu Traian Basescu, am intrebat daca pot sa dau publicitatii anumite pasaje si a spus ca da, am discutat cum facem predarea de stafeta. A spus razand ca 'am sa iti pregatesc regimentul de garda de la Palatul Cotroceni'", a declarat Dan Diaconescu, anuntand ca, dupa ce va castiga alegerile prezidentiale in 2014, va muta locatia Administratiei Prezidentiale intr-una din locuintele sale, avionul sau va deveni avion prezidential, iar Rolls Royce-ul masina oficiala a noului sef al statului.

Totodata, Dan Diaconescu a dezmintit zvonurile potrivit carora dupa ce el va ajunge presedinte il va numi pe Traian Basescu premier, precum si pe cele conform carora arestarea sa ar face parte dintr-un scenariu pus la cale de ei doi.

Intrebat care este in acest moment averea sa, mai ales ca doreste sa candideze la presedintie, Dan Diaconescu a raspuns ca nu mai are niciun ban acum, procurorii nu au gasit nimic, in schimb are datorii bancare si nu numai de aproape 15 milioane de euro, in timp ce postul de televiziune pe care il detine, OTV, ar avea o valoare de piata de circa 50 de milioane de euro.

Dan Diaconescu s-a aratat convins ca va castiga viitoarele alegeri prezidentiale in conditiile in care, desi nu a inregistrat inca la tribunal Partidul Poporului, acesta este cotat foarte sus in sondaje, peste 10%.

El s-a lansat intr-o serie intreaga de promisiuni electorale mai mult sau mai putin credibile, printre care oferirea sumei de 20 de mii de euro pentru fiecare roman, precum si reducerea tuturor taxelor la una singura, astfel incat "Romania sa devina un paradis fiscal".

In plus, patronul OTV a tinut sa precizeze ca are succesul asigurat, conform unei prezicatoare invitate la el in studio cu o seara in urma. "Doamna Minerva a spus ca voi castiga alegerile, dar cu doua atentate", a conchis el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dan Diaconescu alegeri prezidentiale, #Diaconescu Traian Basescu Cotroceni , #Traian Basescu