Dan Diaconescu: Visul meu a fost sa OTV-izez toata tara si am reusit

Sambata, 24 Septembrie 2011, ora 13:23 3014 citiri
Foto: pixelulalbastru.ro

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a marturisit vineri seara ca a avut mai multe teluri in viata si pe toate le-a atins, printre ele numarandu-se acela de a avea propria televiziune si de a OTV-iza toata tara.

"Eu am mai multe teluri in viata: am vrut sa-mi fac propriul ziar si am reusit, am vrut sa-mi fac propria televiziune si am reusit, am vrut sa OTV-izez toata tara si am reusit si sunt mandru de asta. Ceea ce am aruncat eu la gunoi altii au luat de bun. Sunt un trend setter si sunt copiat de ceilalti", a spus Dan Diaconescu la Realitatea TV.

Dan Diaconescu: Sa te iei de rege e ca si cum te-ai lua de regele Hagi

Mai mult, acesta atrage atentia ca nimeni nu i-a dat nicio sansa nici atunci cand a vorbit despre infiintarea unui partid propriu, nici cand a spus ca va intra in Parlament, chiar daca aceste lucruri s-au dovedit si se dovedesc a fi reale.

"Acum un an si ceva toti spuneau ca Diaconescu nu are nicio sansa sa-si faca partid si iata ca ne-am facut, apoi au zis ca nu avem nicio sansa sa intram in Parlament, iar cum toti zic ca vom intra in Parlament. Acum toti zic ca nu avem nicio sansa sa facem 30% la alegeri, dar vom vorbi dupa", s-a aratat increzator Dan Diaconescu.

Ce isi propune el, mai nou? O prezenta la vot de 65%, pentru ca UDMR sa nu mai intre in Parlament, iar partidul sau sa castige alegerile.

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News