Dan Diaconescu, validat de conducerea PP-DD pentru prezidentiale

Miercuri, 17 Septembrie 2014, ora 21:39462 citiri
Dan Diaconescu, validat de conducerea PP-DD pentru prezidentiale

Comitetul National Executiv al PP-DD l-a validat pe Dan Diaconescu drept candidatul oficial al partidului la alegerile prezidentiale, semnaturile necesare sustinerii candidaturii urmand sa fie depuse la BEC in 22 septembrie.

Conducerea PP-DD s-a intrunit in 16 septembrie, la Palatul Parlamentului, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, membrii acestui for validand, prin vot, in unanimitate, pe Dan Diaconescu drept candidatul oficial al partidului la alegerile prezidentiale, se arata in comunicatul PP-DD.

Conform sursei citate, PP-DD "a strans deja, la nivelul intregii tari, peste 1 milion de semnaturi necesare sustinerii candidaturii lui Dan Diaconescu", acestea urmand sa fie depuse la BEC in data de 22 septembrie.

"De asemenea, avand in vedere contextul generat de Ordonanta de Urgenta pentru reglementarea unor masuri privind functionarea administratiei publice locale, care legitimeaza traseismul politic, PP-DD ramane consecvent valorilor si principiilor promovate in fata electoratului, sens in care se pronunta inca o data, ferm, impotriva migratiei politice", se mai arata in comunicat.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News