Dan Diaconescu, urmarit penal de DNA?

Luni, 21 Iunie 2010, ora 15:423157 citiri
Dan Diaconescu, urmarit penal de DNA?
Foto: Crocodilulvostru.wordpress

Dan Diaconescu, patronul OTV, este urmarit penal in dosarul in care clarvazatorul Doru Parv este acuzat de trafic de influenta.

Doru Parv este cercetat pentru trafic de influenta, sustine Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu. Acesta a declarat luni ca perchezitiile care au avut loc la casa patronului OTV si la sediul televiziunii au fost niste abuzuri.

Fenechiu a precizat ca prechezitiile, care au durat de la 09.30 la 13.45, au fost autorizate de Judecatoria sectorului 1 si ca lui Dan Diaconescu nu i-a fost adus la cunostinta faptul ca este pus sub acuzare.

Sediul OTV si locuinta lui Dan Diaconescu, perchezitionate de DNA

"Noi apreciem ca aceste miscari in forta ale procurorilor sunt niste abuzuri, in opinia noastra nu poti sa faci o perchezitie fara ca persoana in cauza sa fie invinuit sau inculpat. Atat timp cat impotriva lui Dan Diaconescu nu a fost inceputa urmarirea penala, sau daca a fost inceputa acesta nu a fost instiintat, este nula perchezitia efectuata aici cat si la casa lui Diaconescu", a declarat Daniel Fenechiu, la Antena 3.

Fenechiu a precizat ca procurorii cautau niste casete cu o emisiune despre serpi anaconda, pe care s-ar gasi probe incriminatoare.

"Singurul invinuit a fost Doru Parv. Se pare ca ar fi si Dan Diaconescu. Doru Parv a fost acuzat de trafic de influenta. Procurorul ne-a adus la cunostinta ca o sa fie o schimbare de incadrare a faptei, urmeaza ca maine sau poimaine sa fie audiat Doru Parv", a mai declarat Fenechiu.

Dan Diaconescu este asteptat, luni dupa-amiaza, sa dea declaratii la Directia Nationala Anticoruptie. Procurorii au perchezitionat, luni, sediul OTV si locuinta lui Diaconescu, ridicand mai multe casete care ar constitui probe.

Doru Parv a fost pus sub acuzare pentru trafic de influenta intrucat ar fi cerut unui primar dintr-o localitate din judetul Arad suma de 100.000 de euro ca sa nu vorbeasca despre modul in care in care primarul s-a facut averea.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
Iogica
rank 5
Dan Diaconescu este prea versat, a trudit din greu, nu este omul care să-si riste imaginea. Se incearcă debarcarea lui, dar nu vor reusi. Dan Diaconescu este un om corect ! Succes, d-le Diaconescu, vă sunt alături, chiar dacă m-ati intristat intr-o vreme