Dan Diaconescu: Traian Basescu va fi la puscarie

Duminica, 02 Octombrie 2011, ora 11:23 5242 citiri

Dan Diaconescu, patronul OTV si liderul Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD), a declarat sambata la Timisoara, in fata fanilor, ca este convins ca va ajunge presedinte iar "Traian Basescu va ajunge la puscarie".

"Vreau sa va spun, aici, la Timisoara, in premiera, 4 certitudini: Traian Basescu este presedinte, Dan Diaconescu a fost la puscarie, Dan Diaconescu va fi presedinte si a patra certitudine, Traian Basescu va fi la puscarie. In momentul in care Traian Basescu va cadea, milioane de oameni se vor ridica", a declarat Dan Diaconescu, informeaza Opinia Timisoarei.

Dan Diaconescu a promis timisorenilor "o noua revolutie" impotriva "ciocoilor" de la Bucuresti, care le-au luat oamenilor pana si "bucuria de a merge la meci". Acesta a afirmat ca PP-DD nu va face nicio alianta cu vreun partid.

"Mai am un alt vis, as vrea ca UDMR-ul sa nu mai faca parte din guvernare pentru ca nu este corect ca UDMR-ul sa aiba in maini soarta noastra. (...)

Nici USL, nici PDL nu ne vor, niciunul nu a salutat infiintarea partidului nostru, nimeni nu ne vorbeste de bine, iar pentru aceasta avem nevoie de 50+1% la alegeri. Daca vom iesi cu totii din casa in ziua votului, vom reusi", a declarat Diaconescu.

El a mai spus si ca ar vrea sa mute capitala Romanei la Timisoara.

"Vreau sa va spun un mic secret, daca ar fi dupa mine, as muta capitala la Timisoara!" a spus Dan Diaconescu.

Liderul PP-DD a fost intampinat de cateva sute de persoane la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, care au purtat esarfe violet (culoarea partidului) si s-au imbulzit sa dea mana cu patronul OTV si sa ii ia un autograf.

Dan Diaconescu i-a asigurat pe timisoreni ca in programul sau politic va introduce Punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara si s-a salutat toate "amantele" din sala.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News