Dan Diaconescu: Sper sa castig la presedintie din primul tur (Video)

Joi, 29 Iulie 2010, ora 10:092547 citiri
Dan Diaconescu: Sper sa castig la presedintie din primul tur (Video)
Foto: Realitatea TV

Dan Diaconescu, patronul OTV, s-a prezentat la Judecatoria sectorului 1, joi dimineata, contestand interdictia de a parasi tara.

"Ordonanta care s-a judecat astazi (joi N.R.) se va rejudeca, pentru ca cei de la DNA nu au depus la dosar ce trebuia", a declarat Diaconescu, la iesirea din sediul institutiei.

In fata ziaristilor, patronul OTV a enumerat din nou lucrurile pe care nu are voie sa le faca, in timpul anchetei. "Nu am voie sa vorbesc cu oameni implicati in dosar si nu am voie sa vorbesc in contradictie cu autoritatile tarii, ceea ce este destul de greu pentru mine in general, dar o sa treaca si acest moment", a spus Diaconescu.

Increzator in sansele sale politice, desi nici nu si-a inscris inca la tribunal partidul, "pentru ca este vacanta judecatoreasca", Dan Diaconescu a mai spus ca vrea sa devina presedinte inca din primul tur al alegerilor.

Dan Diaconescu, reclamat de DIICOT pentru difuzare de informatii nereale

"Noi speram sa castigam sa castigam majoritate parlamentara si sa castigam la presedintie din primul tur, sa nu mai cheltuim banii degeaba", a spus Dan Diaconescu, joi dimineata.

"E o intreaga nebunie cu banii statului, cu banii poporului, peste sase milioane de euro cheltuiti pana acum. Ei au spus ca m-au filat 18.000 de ore, mi-au ascultat telefoanele. Este prima data cand un ziarist pateste asa ceva in Romania", a mai spus Diaconescu.

M.M.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News