Dan Diaconescu revine la TV cu o emisiune nocturna

Marti, 15 Iulie 2014, ora 09:22
6190 citiri
Dan Diaconescu revine la TV cu o emisiune nocturna
Foto: Youtube

Romania TV l-a adoptat si i-a daruit noptile sale lui Dan Diaconescu. Realizatorul TV ramas fara televiziune dupa inchiderea OTV va reveni pe micile ecrane, gratie postului lui Sebastian Ghita.

Un promo RTV anunta ca fondatorul Partidului Poporului se va bucura de propria emisiune, dupa o absenta indelungata, timp in care a aparut constant ca invitat in platourile aceleiasi televiziuni.

El va realiza emisiunea care l-a consacrat "Dan Diaconescu In Direct", dupa cum anunta televiziunea de stiri printr-un promo, care arata ca DD isi va relua, de marti, "transmisiunile-maraton" timp de "sapte nopti din sapte".

"532 de zile au trecut de cand Nici nu stii ce pierzi", asa suna promo-ul de la RTV.

UPDATE Intr-un interviu acordat Pagina de Media, Dan Diaconescu a detaliat si a explicat alegerea sa.

"Nu este vorba de o emisiune la Romania TV. Este un canal preluat de alt canal: OTV, inregistrat in Italia, este preluat de Romania TV, intre orele 23.00 si 6.00, de luni pana duminica. Dar relatia este si inversa. Romania TV difuzeaza sapte ore de emisie cu mine in Romania, iar eu preiau sapte ore de la ei si le difuzez in Italia", a precizat Diaconescu.

Realizatorul TV a subliniat ca "Romania TV a luat cel mai mult din publicul OTV" si "se apropie cel mai mult de modelul OTV".

Cum si-a pierdut OTV dreptul de a exista

Televiziunea de suflet a lui Dan Diaconescu, OTV, si-a pierdut licenta in ianuarie 2013.

CNA a retras, in sedinta din 22 ianuarie, cu unanimitate de voturi, licenta audiovizuala a televiziunii OTV.

Licenta OTV - un post aflat in lista televiziunilor "must carry", pe care cablistii trebuie sa le retransmita in mod obligatoriu - a fost retrasa din cauza ca societatea Ocram Televiziune SRL, care detine licenta televiziunii, nu a facut dovada platii unor amenzi.

Curtea de Apel a decis: OTV ramane inchis

OTV a primit amenzi in cuantum de 1,17 milioane de lei de la CNA, incepand din anul 2009 si pana pe 28 martie 2012, cand televiziunea lui Dan Diaconescu a intrat in insolventa, si nu a facut la CNA dovada achitarii lor. Amenzile aplicate la CNA merg la bugetul de stat.

Dan Diaconescu a atacat decizia in instanta, insa a pierdut definitiv procesul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Dan Diaconescu emisiune RomaniaTV, #Dan Diaconescu RTV emisiune , #stiri Dan Diaconescu