Dan Diaconescu: PP-DD il va nominaliza pe Victor Ponta pentru functia de premier

Joi, 13 Decembrie 2012, ora 22:59 6885 citiri
Foto: Arhiva (Realitatea TV)

Fondatorul PP-DD Dan Diaconescu a sustinut joi seara ca, in cadrul negocierilor de la Cotroceni pentru functia de premier, partidul sau il va nominaliza pe Victor Ponta, dar nu-l va sustine in Parlament la acordarea votului de incredere.

"Noi il vom propune pe dl Ponta, fiindca asa a vrut poporul sa fie dl Ponta premier", a spus Diaconescu intr-o interventie telefonica la B1 TV.

Intrebat daca il vor vota pe Victor Ponta in Parlament, Diaconescu a reactionat: "Asta nu stiu daca o vom face, dar ca propunere il vom pune pe dl Ponta, practic asa a vrut poporul roman si atunci poporul trebuie sa-l vada pe dl Ponta la treaba".

Cat despre o sustinere a Guvernului condus de Victor Ponta, fondatorul PP-DD a spus: "Nu, nu vom sustine Guvernul Ponta, Doamne fereste, e un Guvern de hoti din ceea ce s-a anuntat pana acum, am spus doar ca vom accepta ca dl Ponta sa fie nominalizat premier de catre dl Basescu. In niciun caz nu-l vom vota".

De asemenea, patronul OTV a mai adaugat ca reprezentantii partidului sau sunt putini in noul Legislativ in comparatie cu Puterea, dar si-a exprimat dorinta ca membrilor PP-DD li se pot alatura parlamentari din ARD sau USL.

"Noi suntem mici (ca partid - n.red.), dar sper ca in grupul nostru de 68 de oameni sa mai vina si altii, mai mult ca sigur de la fostul ARD si poate vin si cativa oameni de la USL si sper sa fim cu timpul aproape 100 de persoane fiindca urmeaza excluderile anuntate de dl Ponta din PSD", a mai completat Diaconescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News