Dan Diaconescu, plangere penala impotriva presedintelui CNA

Luni, 28 Octombrie 2013, ora 15:28
1520 citiri
Dan Diaconescu, plangere penala impotriva presedintelui CNA
Foto: Arhiva

Dan Diaconescu a depus luni la Parchetul General o plangere penala impotriva presedintelui Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu, pe care o acuza de abuz in serviciu in legatura cu suspendarea emisiei postului DDTV.

"Intr-o sedinta de luni, in care CNA nu s-a intrunit, doamna presedinte a hotarat in unanimitate, adica ea de una singura, desi colegii ei nu se aflau la serviciu, suspendarea emisiei unui post de televiziune din Romania. Aceasta suspendare nu exista in legea audiovizuala. Nu poti sa suspenzi un post de televiziune, poti sa-l inchizi, cum a facut cu OTV sau poti sa-i dai o sanctiune", a declarat Dan Diaconescu, la iesirea din sediul Parchetului.

Dan Diaconescu incaiera CNA: Membrii Consiliului depun plangere penala pe numele sefei lor

El mai sustine ca Laura Georgescu a facut "un fals grosolan" si un abuz in serviciu semnalat si de alti membri ai CNA, cum ar fi Valentin-Alexandru Jucan.

Dan Diaconescu a explicat ca postul DDTV nu emite in acest moment, inregistrand mari pierderi financiare in urma deciziilor luate de Laura Georgescu.

Dan Diaconescu a mai anuntat ca postul OTV ar putea sa emita din nou pe frecventa DDTV, acest lucru urmand a se stabili in sedinta de marti a CNA.

Dan Diaconescu, circ la CNA: Face plangere penala pe numele sefei Consiliului

Consiliul National al Audiovizualului a decis la inceputul saptamanii trecute, in unanimitate, la propunerea presedintelui CNA, Laura Georgescu, sa solicite Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) si Digital Sky suspendarea temporara a difuzarii postului DD TV pana la solutionarea "aspectelor de natura penala".

Valentin-Alexandru Jucan, membru CNA, si-a exprimat nemultumirea ca inaintea deciziei Consiliului, presedintele CNA a trimis Digital Sky o adresa prin care a solicitat, in fond, acelasi lucru cu cel decis o zi mai tarziu de intreg Consiliul. Jucan a spus ca intentioneaza sa depuna plangere penala impotriva presedintelui Consiliului, Laura Georgescu, pentru ca CNA trebuia sa se pronunte in sedinta asupra suspendarii ridicarii semnalului DDTV.

Dan Diaconescu: OTV emite de la Vatican, de aici. Ponta, te oftici?

Dan Diaconescu a declarat atunci ca solicitarea CNA adresata Digital Sky de suspendare a emisiei DDTV nu are o baza legala, motiv pentru care depune plangere penala impotriva membrilor Consiliului si a presedintelui acestui for, Laura Georgescu, care au votat in favoarea acestei decizii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dan Diaconescu plangere penala CNA, #Dan Diaconescu Laura Georgescu CNA, #OTV plangere penala CNA , #OTV