Dan Diaconescu: Pisicutul Ponta a sarit la beregata motanului Felix. Gadea, presedinte?

Joi, 06 Iunie 2013, ora 11:13 3091 citiri
Foto: B1 TV

Dan Diaconescu crede ca Dan Voiculescu il va impinge pe Mihai Gadea sa intre in cursa pentru prezidentiale, apreciind, totodata, ca premierul Ponta sare la gatul mogulului de presa.

"Stiu sigur ca Voiculescu nu va sta la infinit intr-o alianta, fiindca el vrea sa fie singur. Va dau in scris ca Voiculescu il va impinge la presedintie, ca si candidat unic din partea Partidului Conservator, pe Mihai Gadea. Mihai Gadea poate ca va juca in finala cu mine presedintia, poate ca nu. Poate la ora asta, nu e de acord cu acest proiect.

Inca o data zic. Antena 3 i-a convins pe oameni sa voteze USL. Daca ii lasai pe Crin Antonescu si Victor Ponta pe TVR 1 sa fie votati de popor, nu stiu daca luau cinci procente. Eu pot sa imi dau doctoratul in ceea ce priveste acest grup de oameni, pentru ca ii cunosc foarte bine", a declarat Dan Diaconescu, la B1 TV, unde a facut o istorie a anilor in care a lucrat pentru Voiculescu.

El a mai spus ca "pisicutul Ponta a sarit la beregata motanului Felix si are mari sanse sa-l invinga".

Strategia lui Dan Diaconescu pentru a iesi presedinte - Vezi cum vrea sa-l bata pe Ponta

Omul de afaceri a scos in evidenta faptul ca Voiculescu vrea sa fie independent povestind cum cel din urma s-a enervat ingrozitor cand Diaconescu a facut un contract de colaborare cu o mare companie de racoritoare. "Eu nu ma asociez cu nimeni", i-ar fi spus Voiculescu atunci.

"Eu am vrut sa fac Antena 1 din placere, iar el o facea pentru putere. Acum el greseste. El a tot facut greseli acolo dupa plecarea mea, dar s-a lacomit", a continuat Diaconescu.

Diaconescu a adaugat ca la un moment dat, dupa ce Voiculescu si-a cumparat un avion, l-a intrebat ce isi mai doreste si ca raspunsul a fost "'Funeralii nationale', adica vrea sa ajunga presedinte sau premier".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News