Dan Diaconescu: Nu fac alianta cu nimeni, toti inalta ode PP-DD

Miercuri, 03 Aprilie 2013, ora 19:39 3515 citiri
Foto: Arhiva

Dan Diaconescu a declarat, miercuri, ca PP-DD nu va face alianta cu niciun alt partid, pe fondul unor informatii privind negocieri ale formatiunii sale cu PSD si PNL. "USL si PDL sunt aceeasi mizerie", a spus Diaconescu.

"Nu fac alianta cu nimeni. Am intrat singuri in Parlament, asa vom continua. Spuneam acum un an si spun si acum ca USL si PDLsunt aceeasi mizerie. Nu e nicio diferenta intre cele doua.

Tara trebuie salvata, cineva trebuie sa redeschida Oltchim-ul, OTV-ul, trebuie sa aduca petrolul inapoi in tara, trebuie sa salveze Romania. Am convingerea ca vor exista 100 de parlamentari care vor dori sa se alature pentru indeplinirea celor 100 de puncte ale PPDD", a declarat Dan Diaconescu, citat de B1.

Antonescu a luat foc: Numirea procurorilor - troc politic, nu are nimic de a face cu Romania

Liderul PP-DD nu a dorit sa comenteze informatiile privind o intalnire a sa cu Crin Antonescu, pe fondul tensiunilor tot mai accentuate din USL.

"Nu pot sa confirm, nici sa infirm ca am avut o intalnire cu CrinAntonescu. Pot sa spun doar ca nu am dormit deloc, toti au redescoperit placerea de a inalta ode PPDD-ului", a specificat Dan Diaconescu.

El a mentionat ca daca PP-DD ar fi primit la guvernare, opozitia va fi desfiintata.

"Daca PPDD ar fi vioara intai la guvernare ar chema toate partidele la guvernare, asa incat sa nu mai existe nicio opozitie si sa ne concentram pe salvarea tarii", a mai spus Diaconescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News